Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Geissenovci sú slabý odvar oproti nemu: Na Slovensko mieri absolútna televízna legenda

Televízna legenda zavíta na nový hudobný festival, ktorého prvý ročník sa uskutoční v Žiline.

28.04.2023 15:06
walker, chuck norris, Foto:
Chuck Norris zavíta v lete tohto roka na Slovensko.
debata (5)

Herec a nekonečný zdroj námetov vtipov – Walker, Texas Ranger – zavíta na Slovensko! Svoju návštevu oficiálne potvrdil na svojom profile na sociálnej sieti, kde má takmer 6 miliónov sledovateľov. Zúčastní sa hudobného festivalu v Žiline, ten sa uskutoční od 30. júna do 2. júla. Prvý ročník festivalu privíta najväčšie slovenské a české hviezdy, ale retro hudobné kapely, spevákov a speváčky. O to viac je záhadou, s akou náplňou príde Norris.

Na festivale vystúpia legendy ako Alphaville, Slade, Smokie či Safri Duo. Zo slovenských interprétov budú najväčšiu pozornosť pútať Paľo Habera a Team, vystúpi aj Richard Müller, Vašo Patejdl a z českých mien medzi najzvučnejšie jednoznačne patria Kabát, Wanastowi Vjeci, Tomáš Klus či legendárny Olympic, píše portál tvnoviny.sk.

Norris má za sebou bohatú televíznu kariéru, avšak navždy mu prischla nálepka z legendárneho seriálu Walker, Texas Ranger, ktorý dobre pozná každý Slovák. Iba koncom minulého roka zomrel Norrisov herecký parťák. Herec Clarence Gilyard zomrel vo veku 66 rokov.

Gilyard mal, prekvapujúco, omnoho bohatšiu hereckú kariéru, než len seriál o rangeroch z Texasu. Avšak táto úloha bola preňho tak signifikantná, že zostal v nej zaškatuľkovaný. Objavil sa v seriáloch Matlock alebo vo filme Smrtonosná pasca. Po skončení nakrúcania seriálov sa stal profesorom herectva a spisovateľom.

V súčasnosti sa v USA vysiela s obrovským úspechom nová verzia kultového seriálu s názvom Walker. Má na konte tri série a stále vysokú sledovanosť, dokonca už pribudol aj historický spin-off seriál, ten však nedosahuje uspokojivé výsledky a zrejme po prvej sérii bude zrušený. Hlavnú rolu „nového“ Walkera stvárňuje populárny herec Jared Padalecki známy zo seriálu Gilmore Girls alebo Lovci duchov.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Chuck Norris