Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Klamstvo si neudržalo rekord: Najväčšia televízna záhada sa čoskoro skončí

Najväčšia televízna záhada tejto jari sa blíži k svojmu záveru. Kto je vrahom Andreja Rosického sa diváci dozvedia už o pár týždňov. Finále minisérie je naplánované na 15. mája.

01.05.2023 06:00
zuzana fialová, Foto:
Zuzana Fialová v seriáli Klamstvo.
debata (1)
nakupovanie Čítajte aj Pamätáte sa na skrachované Hypernovy? Ožijú pod novou značkou. Tešiť sa môžu tieto mestá, Bratislava má smolu

Minulotýždňová epizóda nepotvrdila rekordný nárast spred dvoch týždňov. Klamstvo však aj naďalej bolo diváckou jednotkou v rámci pondelkového programu. Deviata premiérová epizóda seriálu Klamstvo, ktorej dej obohatili nové postavy v podaní Zuzany Fialovej, Zuzany Porubjakovej či Ľuboša Kostelného, v cieľovej skupine 12 – 54 zaznamenala rating 7% a trhový podiel 24,4%. Hranica na Jojke má na konte podiel na trhu na úrovni 14,4% v rovnakej cieľovej skupine.

Cinema City VIP Čítajte aj Bratislava získa svoj prvý megaplex: Návšteva kina vstupuje do novej éry zážitkov

Deviatu časť si pozrelo celkovo 431-tisíc divákov starších ako 12 rokov, pričom v čase vysielania seriál zasiahol až 531-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

Darilo sa aj Mame na prenájom, pondelková epizóda dosiahla v cieľovej skupine 12 – 54 rating 7,2% a nadpriemerný trhový podiel 30,7%. Mamu na prenájom si v úvode minulého týždňa vychutnalo 436-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov a dosah mala až na 522-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

dezoláti, Čítajte aj Takto dopadla Markíza so škandalóznou reportážou: Dohra pre „Dezolátov v uliciach“

Klamstvo však pred dvoma týždňami predviedlo rekordnú jazdu, ktorú minulý týždeň nezopakovalo. V cieľovej skupine 12 – 54 dorovnala doposiaľ najvyšší rating 8,2% a dosiahla rekordný trhový podiel 28,4%. Seriál si tak od poslednej odvysielanej epizódy polepšil z hľadiska ratingu o 1,3 percentu­álneho bodu a podiel na trhu mu vzrástol až o 5,3 percentu­álneho bodu.

Táto epizóda k obrazovkám celkovo 470-tisíc divákov starších ako 12 rokov, čo doposiaľ tretí najlepší výkon. V čase vysielania seriál zasiahol až 597-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #seriál Klamstvo