Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Hit od Netflixu sa otrasie v základoch: Takto vyzerá posledná séria s hereckou hviezdou

Netflix zverejnil prvé zábery z tretej série hitu The Witcher. Nové pokračovanie sa rozlúči s Henrym Cavillom.

27.04.2023 06:00
the witcher, zaklínač, Foto:
Prvá polovica Zaklínača dorazí 29. júna.
debata
práca, pracovný pomer, výpoveď, zamestnanec Čítajte aj Prieskum: Na Slovensku sa žije zle, myslia si dve tretiny Slovákov a Sloveniek

Hlavný predstaviteľ Geralta z Rivie – herec Henry Cavill – v tejto ikonickej úlohe končí. Herec sa vzdal Zaklínača a od štvrtej série nastupuje na jeho mieste, nemenej, známe meno. Postavu prevezme herec Liam Hemsworth.

„Moja cesta Geralta z Rivie bola naplnená príšerami a dobrodružstvami a bohužiaľ, odložím svoj medailón a svoje meče pre 4. sezónu,“ uviedol Cavill vo vyhlásení. „Namiesto mňa prevezme plášť Bieleho Vlka fantastický pán Liam Hemsworth.

mary bartalos, mária bartalos, mary, Čítajte aj Bývalá herečka z najsledovanejších seriálov šokovala: Láska ľudí rovnakého pohlavia nie je od Boha, väčšina sa podriaďuje diablovi

„Ako fanúšik Zaklínača som nekonečne vďačný za príležitosť hrať Geralta z Rivie. Henry Cavill bol neuveriteľný Geralt a som poctený, že mi odovzdáva opraty a umožňuje mi vziať do rúk čepele Bieleho Vlka v ďalšej kapitole jeho dobrodružstva. Henry, som tvojim fanúšikom už roky a inšpirovalo ma, čo si priniesol tejto milovanej postave. Som skutočne nadšený, že vstúpim do sveta Zaklínača," neskrýval nadšenie Liam Hemsworth v oficiálnom vyhlásení.

práca, pracovný pomer, výpoveď, zamestnanec Čítajte aj Prieskum: Na Slovensku sa žije zle, myslia si dve tretiny Slovákov a Sloveniek

Zároveň Netflix potvrdil nakrúcanie štvrtej série. Hovorí sa o tom, že sa rovno nakrúti aj piata séria, ktorá bude pre tento projekt poslednou. Pričom na začiatku sa hovorilo o tom, že Zaklínač by mal mať sedem sérií. V tom čase nikto netušil, že nastane rozkol medzi tvorcami seriálu a Henrym Cavillom, čo vyústilo do jeho odchodu.

Pravidlá mojej ženy Čítajte aj Katastrofálna sledovanosť: Takto si RTVS zdecimovala novú reláciu za pár týždňov

Aj pri tretej sérii si predplatitelia Netflixu musia zmieriť s faktom, že neuvidia všetky epizódy naraz. Zaklínač bude podobne ako Stranger Things, You alebo Firefly Lane rozdelený na dve časti. Prvých päť epizód dorazí 29. júna, zvyšne tri 27. júla.

Prvé zábery z najnovšej séria naznačujú, že fanúšikov čaká naozaj najlepšia séria a epická rozlúčka s Cavillom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba