Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza avizuje nové časti seriálovej stálice: Maštalír hviezdou obývačiek aj na jeseň

Piata séria obľúbeného rodinného seriálu sa vráti na jeseň.

10.05.2023 06:00
pán profesor, Foto:
Piata séria Pána profesora sa už nakrúca!
debata
vinczeová Čítajte aj Z Hitu roka sa hit nestal. Relácia za takmer milión skončila na okraji diváckeho záujmu

Pán profesor sa čoskoro vráti! Televízia Markíza oficiálne potvrdila štart nakrúcania piatej série a diváci sa dočkajú ďalších 13 epizód. Nekonvenčný stredoškolský učiteľ Samo Vozár, v jedinečnom stvárnení Tomáša Maštalíra, bude aj v 5. sérii riešiť nielen ďalšie problémy svojich študentov, ale aj tie svoje. K tým teraz pribudne už aj jeho vlastné malé dieťa a jeho konečne naplnený vzťah s kolegyňou Klaudiou (Gabriela Marcinková) prechádza neustále ďalšími skúškami.

top programy tv Čítajte aj Slovenské seriály sledujú státisíce divákov. Aprílové obrazovky si však podmanila zábavná šou

Diváci sa opäť môžu tešiť na celý pestrý učiteľský zbor Gymnázia Staromestská, ktorý stvárňujú populárni herci Tomáš Maštalír, Gabriela Marcinková, Roman Luknár, Petra Polnišová, či Samo Trnka. Nebudú chýbať ani zaujímavé vedľajšie postavy v podaní takých silných hereckých mien ako Zdena Studenková a Vojtěch Kotek, ktorým zdatne sekundujú mladé nádejné talenty v úlohách študentov.

Tomáš Maštalír v seriáli Pán profesor Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Záber zo seriálu Pán profesor.
Eurovea 2, vizualizácia, južné námestie Čítajte aj Nová Eurovea: Obľúbená dunajská promenáda sa mení. Pribudnú nové športoviská aj mestský bulvár

Vráti sa Pán profesor do overeného pondelkového slotu? Kým minulú jeseň tento lukratívny slot okupovala megaúspešná Druhá šanca, počas nadchádzajúcich jesenných mesiacov to tak nebude. Lekárska dráma má pauzu vo vysielaní a vráti sa najskôr na jeseň 2024. Pán profesor by sa mohol vrátiť do slotu, v ktorom v minulosti zbieral nadpriemerné čísla. Minulý rok sa musel zmieriť s poklesom, keďže bol priamou konkurenciou jojkárskej Nemocnice.

RTVS :24 Čítajte aj Veľký návrat na obrazovky: V RTVS diváci uvidia bývalé tváre JOJ a TA3

Ako budú pokračovať osudy obľúbených postáv? To sa diváci dozvedia od septembra na Markíze.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza