Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Muž, dieťa, sláva a potom veľký škandál. Pokračovanie Ivety odhalí zlatú éru speváckej legendy

Pokračovanie príbehu o Ivete Bartošovej sa blíži, pozrite si prvý trailer.

23.04.2023 06:00
Ondrej G. Brzobohaty a Anna Fialová Foto:
Herečka Anna Fialová ako Iveta Bartošová, Ladislava Štaidla stvárnil Ondřej G. Brzobohatý.
debata

Úspešná miniséria mapujúca skutočný príbeh Ivety Bartošovej prichádza s ďalším pokračovaním. Tri nové časti sa zameriavajú na vrchol kariéry česko-slovenskej speváckej hviezdy v zlomovom období deväťdesiatych rokov a na jej život po boku Ladislava Štaidla.

lets dance, Let´s Dance, Čítajte aj Slováci sú stále zvedaví na toho, kto vypadne: Let's Dance sa drží stále na špici

„V druhej sérii sledujeme úplne inú Ivetu ako v tej prvej,“ hovorí režisér a autor scenára Michal Samir a dodáva: „V prvej sérii sme sa lúčili s Ivetou vo chvíli, keď prišla o Petra Sepéšiho. Prichádzajúca séria však rozpráva jej príbeh od začiatku deväťdesiatych rokov, keď celá spoločnosť – vrátane Ivety, prežíva celú sériu euforických zmien.“

Zábery z pokračovania minisérie Iveta Fotogaléria - 8 fotiek Všetky fotky
Anna Fialová ako Iveta Bartošová a Ondřej G....

V období, keď Iveta zbiera jedno ocenenie za druhým, sa objavuje v hlavnej úlohe filmového hitu Svadba upírov, spieva v Lucerne s Karlom Gottom a po jej boku stojí gigant česko-slovenského šoubiznisu Ladislav Štaidl. Postupne si plní sny a dočká sa aj vytúženého dieťaťa. Má všetko, po čom kedy túžila – rodinu, kariéru, úspech. No prichádza aj prvý porevolučný škandál, ktorý plní titulné strany novovzniknutých bulvárnych novín a časopisov. A jeho aktérom nie je nikto iný ako Iveta Bartošová.

Miniséria vznikla pod značkou Voyo Originál a streamovacia služba Voyo ju uvedie už od 5. mája. Pozrite si prvý trailer k novej sérii:

Nová séria Voyo Originálu Iveta prinesie divákom množstvo tanečných a hudobných vystúpení, vrátane duetu s Karlom Gottom, ktorého si zahral muzikant Ondřej Ruml. Okrem neho sa v minisérii objavia ďalšie známe tváre z prvej série: Anna Fialová (Iveta Bartošová), Eliška Křenková (sestra Ivety), Alena Mihulová (matka Ivety) a Miroslav Hanuš (otec Ivety) s ktorými sa diváci stretli už v úvodnej sezóne.

televízia, ovládač Čítajte aj Vlani sme v televízii videli 2 milióny reklám. Ktorá bola najdrahšia a ktorú sme videli najčastejšie?

Postavu Ladislava Štaidla stvárnil Ondřej G. Brzobohatý a diváci sa môžu tešiť aj na známeho slovenského herca Jána Jackuliaka. Ďalšieho z výrazných mužov v Ivetinom okolí, slávneho skladateľa Karla Svobodu, si zahral Saša Rašilov, jeho ženu Vendulu Svobodovú Karolína Vágnerová a Rudolfa Hrušínského najmladšieho stvárnil Oskar Hes. V pokračovaní sa ďalej objavia Daniel Kadlec, Patricie Pagáčová, Miloslav König či Zuzana Onufráková.

Príbeh Ivety Bartošovej sa v druhej sérii neuzavrie, Voyo už pripravuje aj záverečnú, tretiu sériu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Iveta Bartošová #Voyo