Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Mŕtva demokracia, teror, totalita: Chystá sa seriál, ktorý ukáže „budúcnosť“ Európy

HBO chystá seriál, z ktorého môže byť megahit v roku 2024.

22.04.2023 06:00
kate winslet, palác, Foto:
Prvý záber zo seriálu Režim z produkcie HBO.
debata (11)
televízor, ovládač, sledovanie televízie, televízia Čítajte aj Vypnutie českých televízií: JOJ a Markíza sa odmlčali, ale pokračujú vo výzvach operátorom, hovorí odborník

Televízia HBO už niekoľko mesiacov nakrúca nový seriál Režim, ktorý dorazí k divákom v roku 2024. Zaujímavosťou je, že časť seriálu vznikalo vo Viedni a priľahlom okolí, hlavnej úlohe sa predstaví Kate Winslet ďalej Matthias Schoenaerts, Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough, Martha Plimpton a Hugh Grant.

McDonald’s Čítajte aj McDonald’s má na Slovensku veľké plány: Pezinkom sa to nekončí, expanzia do menších miest naberie obrátky

Prvé zábery sľubujú minisériu, ktorá môže otriasť seriálovým svetom. Ukáže tvrdú fikciu s bezútešnou pointou s presahom do súčasného svetového poriadku. Seriál Režim v réžii Stephena Frearsa a Jessicy Hobbs rozpráva o jednom roku strávenom medzi múrmi paláca moderného európskeho režimu, ktorý sa začína rozpadať.

Primark Čítajte aj Až teraz Slovensko spozná nákupný ošiaľ: Najočakávanejší svetový obchod pozná dátum otvorenia

Kate Winslet sa predstaví v úlohe kancelárky „fiktívnej európskej krajiny“, kde demokracia je len fikciou. Za kancelárkou prichádza veľvyslankyňa z USA, ktorá chce, aby jej krajina preukázala dôveryhodnosť voči Spojeným štátom a to teda nebude ľahké. Navyše „nová Európa“ už dávno nevyzerá ako kedysi. Krajiny sú v diktátorskom područí, ľudské práva sú potláčané, sloboda slova neexistuje.

Pozrite si prvé zábery z nového seriálu Režim.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #Kate Winslet #HBO #HBO Max #seriál Režim