Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka poriadne prekvapí divákov. Do vysielania stihne pred letom nasadiť túto novinku

S blížiacim sa letom je zvykom, že televízie zastavia vysielanie premiérového programu a sústredia sa na reprízy, vzhľadom na fakt, že diváci trávia voľný čas vonku.

17.04.2023 06:00
tomáš a diana, Foto:
Prvý záber z nového jojkárskeho seriálu Tomáš a Diana.
debata
televízor, televízia, ovládač, Čítajte aj Vráti Orange české stanice? Rokovali sme s Primou a odpoveď bola jednoznačná, hovorí operátor

Už minulý rok Jojka prekvapila rozhodnutím nasadiť pôvodnej tvorby počas letných mesiacov. Vtedy stávka padla na komediálny seriál Šťastná rybka. Tento rok to skúsi s netradičnou novinkou a silnými hereckými menami, ktoré by mohli prilákať publikum k obrazovkám. Televízia avizuje, že v máji uvedie seriál Tomáš a Diana.

Dárius Haraksin Čítajte aj Uniesol trh tri spravodajské televízie? S konkurenciou hráme vyrovnanú hru, hovorí šéf JOJ 24 po pol roku vysielania

Ako už názov naznačuje, hlavnými postavami budú najobsadzovanejší herci súčasnosti – Tomáš Maštalír a Diana Mórová. Najmä pre Maštalíra ide o ďalší titul v tejto jarnej sezóne a v podstate bude denne na obrazovkách. V pondelok ho diváci vidia v hite Klamstvo, utorky a štvrtky zase v historickej rodinnej ságe Dunaj k vašim službám. Teraz pribudne Tomáš a Diana.

Prvý záber z nového jojkárskeho seriálu Tomáš a... Foto: TV JOJ
tomáš a diana, Prvý záber z nového jojkárskeho seriálu Tomáš a Diana.
TA3 Čítajte aj Z TA3 odchádza dlhoročná tvár. Dôvodom nie je kontroverzne vnímaný rozhovor

Tomáš a Diana, muž a žena, partneri, ktorí sa rozhodli ísť spolu životom. Pripravte sa na seriál prinášajúci krátke úseky zo života dvojice v zrelom veku s nadhľadom a humorom, pri ktorom sa zasmejete, oddýchnete si a možno si aj poviete, že je to presne ako u vás doma. Nazrite spolu s nami do anatómie partnerstva Tomáša a Diany, hereckého koncertu Tomáša Maštalíra a Diany Mórovej. Okrem nich sa v seriáli objavia aj epizódne postavy, ktoré dopĺňajú dej, no ich tváre sa nikdy neobjavia, píše televízia JOJ v anotácii prichádzajúcej novinky.

hbo max, hbo, Čítajte aj Svetová streamovacia služba ohlásila koniec: Čo to znamená pre slovenských divákov?

„V uplynulých mesiacoch sme natočili a v týchto dňoch dokončujeme prípravu jedinečnej novinky, ktorú do vysielania uvedieme ešte v tejto televíznej sezóne. Už budúci mesiac sa na slovenskej obrazovke predstaví unikátny seriálový formát zložený z krátkych zábavných klipov, ktoré nahliadnu do bežného života partnerskej dvojice v zrelom veku. Overený projekt, adaptovaný doposiaľ tridsiatkou krajín, prináša moderné prvky snímania, skvelé scenáre a herecký koncert Diany Mórovej a Tomáša Maštalíra, ktorí v každej epizóde s nadhľadom a humorom stvárnia mnohé typické situácie,“ povedal Marcel Grega, generálny riaditeľ JOJ Group.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Diana Mórová #Tomáš Maštalír #TV JOJ #televízna sezóna 2022/2023 #seriál Tomáš a Diana