Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Na obrazovky mieri ďalší seriál. Lambora pokračuje v úlohe kňaza, spovedať bude uprostred noci

Mysteriózny krimiseriál sľubuje humor, drámu aj napätie.

08.04.2023 06:00
Půlnoční zpověď Foto:
Markéta Plánková ako psychologička Stela a Marek Lambora v úlohe kňaza Alberta v seriáli Půlnoční zpověď.
debata
v lete ti poviem ako sa mám, koleník, Čítajte aj Sviatočná sobota ponúkne filmové klasiky, ale aj premiéry: Toto si nenechajte ujsť

Premiéry českých seriálových noviniek na slovenských televíznych obrazovkách nekončia. Ako sme už avizovali, na minisériu Poslední oběť nadviaže ďalší seriál. Práve s jej hlavnými hrdinami sa stretneme aj v novej osemdielnej sérii Půlnoční zpověď.

Novinka približuje prípad zdanlivej samovraždy a ukradnutej tašky so šokujúcim obsahom, ktoré odštartujú sériu nečakaných udalostí. Osemdielny mysteriózny krimiseriál s Markétou Plánkovou ako psychologičkou Stelou a Marekom Lamborom v úlohe kňaza Alberta sľubuje humor, drámu aj napätie.

Nebezpečná hra na pravdu a lož

On je kňaz a ona psychologička hľadajúca rozhrešenie. Strašný zločin ich spojil, ale nič nie je také, ako sa na prvý pohľad môže zdať. Psychologička a vzťahová terapeutka Stela doteraz žila vzorným životom a radila s manželskými peripetiami svojim klientom. Nečakanou súhrou tragických udalostí sa ocitá v morálne rozpoltenej situácii.

Všetko odštartuje nečakaná smrť jej bývalej klientky Marianny a tajomná luxusná taška so šokujúcim obsahom. Steliným jediným dôverníkom sa stáva jej brat Albert. V poslednej dobe si neboli príliš blízki, napriek tomu jej ako farár viazaný spovedným tajomstvom príde ako jediná osoba, ktorej ešte môže dôverovať.

Polícii sa najskôr prípad javí ako samovražda a Stela v ňom vypovedá ako dôveryhodná svedkyňa a odborníčka. Polícia nemá najmenšie tušenie, že ústretová a ochotná psychologička rozohráva vlastnú nebezpečnú hru na pravdu a lož, plnú osobných tajomstiev a nedopovedaných viet. A ani to, že taška, ktorú si u nej nedávno nechala jej problematická klientka Marianna, skrýva poklad. Ide o diamanty v hodnote niekoľkých miliónov, o ktoré sa nemieni deliť s nikým, a už vôbec nie s políciou.

Igor Orozovič a Chantal Poullain v seriáli... Foto: Prima
Půlnoční zpověď Igor Orozovič a Chantal Poullain v seriáli Půlnoční zpověď.

Každý má svoje tajomstvá

Stela chce sama zistiť, čo sa okolo nej naozaj deje a komu môže veriť. Svojím konaním riskuje svoju profesijnú povesť aj spokojné manželstvo a jediným dôverníkom v zložitej životnej situácii sa stáva jej odcudzený brat Albert.

Vo chvíli, keď sa príde na to, že smrť Marianny nebola náhoda, ale vražda, podozrivých má zrazu polícia viac než dosť a nájsť skutočného páchateľa sa javí ako nereálna úloha. Medzi podozrivými sa tak ocitá usporiadaný manžel aj panovačná svokra, labilná upratovačka aj tajný milenec. Motív k vražde má úplne každý, vrátane Stely.

V ďalších úlohách sa objavia Denisa Nesvačilová, Igor Orozovič, Sabina Laurinová, Martin Zounar, Jiří Dvořák, Denisa Barešová, Marek Taclík, Lukáš Příkazský, Chantal Poullain, Josef Carda, Saša Rašilov, Simona Babčáková, Jan Komínek, Filip Tomsa a Dana Morávková.

Premiérovú epizódu seriálu Půlnoční zpověď uvedie televízny kanál Prima PLUS na Slovensku v stredu, 26. apríla o 21.25 h.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Prima PLUS #české seriály