Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Klamstvo neprestáva baviť a ešte pritvrdí: Markíza nečakane zmení program

Pôvodne to vyzeralo tak, že Klamstvo uvidia diváci aj počas Veľkej noci, napokon prišla zmena. Seriál dostane pauzu.

03.04.2023 06:00
tomáš maštalír, Foto:
Tomáš Maštalír v seriáli Klamstvo.
debata (5)
rádio Čítajte aj Prieskum: Len dve slovenské rádiá majú viac ako milión poslucháčov

Seriál Klamstvo si aj v pondelok 27. marca 2023 pripísal na konto ďalšie víťazstvo a v cieľovej skupine 12 – 54 sa na obrazovkách televízie Markíza stal celkovo najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc. Podvečer už tradične zabodoval rodinný seriálový hit Mama na prenájom.

the night agent, Čítajte aj Z nenápadného seriálu svetový hit za pár hodín: Táto novinka prevalcovala Netflix

Jednoznačnou prvou diváckou voľbou sa v pondelok večer stala šiesta premiérová epizóda dramatického seriálu Klamstvo. V cieľovej skupine 12 – 54 zaznamenala rating 7,1% a trhový podiel 23,9%. Hranica na Jojke zaostala s podielom na trhu iba 15,7% v rovnakej cieľovej skupine.

rod draka, hra o tróny, Čítajte aj Tvrdý dopad šetrenia na Hru o tróny? Najväčší seriálový hit bude mať menej častí

Najnovšia epizóda prilákala k obrazovkám celkovo 428-tisíc divákov starších ako 12 rokov, pričom v čase vysielania seriál zasiahol až 530-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

Podvečerný rodinný seriálový hit Mama na prenájom naďalej potvrdzuje status silného seriálového hitu v podvečernom čase. Táto epizóda dosiahla v cieľovej skupine 12 – 54 rating 6,5% a nadpriemerný trhový podiel 27,2%. Mamu na prenájom si v úvode minulého týždňa vychutnalo skvelých 386-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov a dosah mala až na 480-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

plytvanie, potraviny, odpadky, chlieb, kôš Čítajte aj Projekty na záchranu potravín: Lidl má bedničky, Tesco a Billa pomáhajú ľuďom v núdzi

Seriál Klamstvo dostane pauzu počas Veľkonočného pondelka, hoci pôvodné plány hovorili o tom, že napínavá dráma zostane v programe. Napokon televízie spravila zmeny a Klamstvo dostane týždennú pauzu vo vysielaní.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #seriál Klamstvo