Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka stále ťahá za kratší koniec: Jej nový seriál sa už zrejme nespamätá

Vyzerá to tak, že divácka základňa seriálu Einstein sa vykryštalizovala a žiadne rekordy padať nebudú. Dobrou správou je, že seriál prestal klesať s ostatnou epizódou, hoci konkurencia bola mimoriadne silná.

30.03.2023 06:00
einstein, Foto:
Seriál Einstein zastavil prepad sledovanosti.
debata
pečie celé Slovensko, veľká noc 2023, Čítajte aj RTVS počas Veľkej noci s obrovským prekvapením: Markíza s Jojkou budú mať problém

Nedele Einsteinovi nesvedčia, to je preukázateľný fakt po niekoľkých týždňoch vo vysielaní a proti konkurencii nemá šancu. Piata epizóda vysielaná počas poslednej nedele v cieľovke 12 – 54 uhrala 5,7% sledovanosť s 16,5% trhovým podielom, pri obrazovkách sedelo 260-tisíc divákov. Jedinou dobrou správou je Jojku, že seriálom neotriasla ani silná športová konkurencia na RTVS, ktorá najviac ublížila Let's Dance. Einstein sa však drží na svojich minimách po veľkom prepade po štvrtej epizóde.

Vydrica Čítajte aj Najluxusnejšia časť Bratislavy hlási dôležitý míľnik: Pozrite sa, ako vzniká nové podhradie

Štvrtá epizóda sa v komerčnej cieľovke 12 – 54 prepadla na 5% sledovanosť s 15,2% trhovým podielom. Seriál si pozrelo 236-tisíc divákov. Medzitýždenne Einstein stratil až 91-tisíc divákov. Od začiatku vysielania sa však prepadol o hrozivých 242-tisíc divákov.

Tretia epizóda Einsteina bola druhým najsledovanejším nespravodajským programom nedele. V cieľovej skupine 12 – 54 získala 6,7% sledovanosť s 18,7% trhovým podielom. Túto časť si pozrelo 327-tisíc divákov.

Remišová Čítajte aj Remišová s nečakane tvrdým útokom na Denník N: Sú to stranícke a ideologické noviny

Druhá časť v cieľovej skupine 12 – 54 uhrala 6,4% sledovanosť s 19,3% trhovým podielom. Pri obrazovkách sedelo 315-tisíc divákov.

Prvá časť novej komediálnej kriminálky sa ešte vyhla ostrej konkurencii v podobe Let's Dance, a bola silnou jednotkou na trhu. Úvod do seriálu v cieľovej skupine 12 – 54 získal až 8,8% sledovanosť s trhovým podielom na úrovni 26,5%. Celkovo pri obrazovkách sedelo 478-tisíc divákov, v tejto cieľovke Einstein, dokonca, pokoril 10% sledovanosť, konkrétne uhral 10,4% rating a 24,3% trhový podiel.

Nový seriál Einstein z dielne Jojky Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Záber z kriminálnej minisérie Einstein.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV JOJ #seriál Einstein