Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Konečne dobrý seriál so zombíkmi? Dve top postavy, New York a mŕtvoly padajúce z neba

Televízia AMC si kritiku od divákov očividne vzala k srdcu. Najnovší spin-off o zombíkoch vyzerá mimoriadne nádejne.

01.05.2023 06:00
walking dead, dead city, Foto:
Nový seriál The Walking Dead: Dead City bude mať premiéru 18. júna.
debata (2)
zuzana fialová, Čítajte aj Klamstvo si neudržalo rekord: Najväčšia televízna záhada sa čoskoro skončí

To, že značka The Walking Dead sa pomaly, ale iste rozpadáva, rovnako ako seriálové chodiace mŕtvoly, je holý fakt. Pôvodný seriál sa skončil po 11 sezónach bez väčšieho záujmu divákov, prvý hraný spin-off Fear the Walking Dead má tesne pred premiérou poslednej ôsmej série, ďalší seriál The Walking Dead: World Beyond bol iba dvojsezónnou minisériou. Mohlo by sa zdať, že televízia AMC to so svojím niekdajším hitom vzdá. Opak je pravdou.

nakupovanie Čítajte aj Pamätáte sa na skrachované Hypernovy? Ožijú pod novou značkou. Tešiť sa môžu tieto mestá, Bratislava má smolu

Hoci seriály, ktoré boli kedysi obrovskými diváckymi hitmi, sú definitívne preč, neznamená to, že aj skončili aj postavy. Televízia chce značku The Walking Dead udržať nažive stoj čo stoj a preto sa začína uberať cestou seriálov, v ktorých sú angažované vybrané postavy z pôvodného seriálu. Aktuálne sa pripravuje spin-off s Darylom Dixonom, ktorý ukáže zombie apokalypsu v Európe. Nakrúca sa aj špeciálna minisérie o Rickovi a Michonne. Avšak prvý z celého radu minisérií je pripravená novinka The Walking Dead: Dead City.

Cinema City VIP Čítajte aj Bratislava získa svoj prvý megaplex: Návšteva kina vstupuje do novej éry zážitkov

Ide o seriál, v ktorom sa bok po boku objavia dve postavy, nezmieriteľní nepriatelia, ktorí budú musieť spojiť sily. Je to Maggie a Negan, obaja sa vydajú do postapolyptického New Yorku, aby zachránili Maggienho syna Herschella. Chystaná šesťdielna miniséria bude obsahovať aj pomerne veľký časový skok, keď už Herschell bude tínedžer a Maggie povolá na pomoc Negana, ktorý jej zabil milované muža a otca jej syna.

more, dovolenka, leto, cestovanie Čítajte aj Prieskum: Na dovolenke si doprajeme viac ako Česi, tento rok je megatrendom...

Manhattan je roky odrezaný od pevniny, je to izolovaný svet, kde vládnu špecifické pravidlá. A zombíci, tí padajú v podstate z „neba“. Teda z mrakodrapov. Seriál Dead City sa predviedol na prvých záberoch a vyzerá to tak, že konečne sa diváci dočkajú atraktívneho príbehu. Premiéru má stanovenú na 18. júna.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #THE WALKING DEAD #televízna sezóna 2022/2023 #The Walking Dead: Dead City