Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Neviete sa dočkať poslednej série Príbehu služobníčky? Prichystajte si veľkú dávku trpezlivosti

Kto si myslel, že tento rok uvidí dlhoočakávané rozuzlenie temného seriálu, tak je na omyle.

18.04.2023 06:00
príbeh služobníčky, Foto:
Rozlúčková séria Príbehu služobníčky dorazí najskôr v lete 2024.
debata (1)
Southbank Čítajte aj Zanedbané nábrežie dostane futuristickú tvár. Takto bude vyzerať nové centrum Bratislavy

Pôvodne sa hovorilo, že by krutý príbeh z Gileádu mohol mať až desať sérií. Tvorcovia boli sebavedomí a jasne deklarovali, že vedia Príbeh služobníčky natiahnuť na dlhé roky dopredu. Potenciál bol vraj obrovský, nerátali však s únavou materiálu a publika.

nemocnica, Čítajte aj Jojka rozhodne nemieni vzdať boj s Markízou: Nemocnicu čakajú veľké zvraty

Napokon prišlo kompromisné riešenie, ktoré môže tomuto skvelému seriálu výrazne pomôcť. Správa o konci Príbehu služobníčky prišla s poriadne veľkým predstihom, producenti sa tak naplno môžu venovať napísaniu veľkolepej rozlúčkovej série, ktorá sa pompéznym spôsobom rozlúči s postavami. Dá sa však očakávať, že tento seriál nedostane happy end, samotný príbeh je natoľko temný a bezútešný, že záver bude zrejme poriadne tragický.

televízor, televízia, ovládač, Čítajte aj Vráti Orange české stanice? Rokovali sme s Primou a odpoveď bola jednoznačná, hovorí operátor

Piata séria, ktorá sa skončila na jeseň minulého roka ukázala spojenie June a Sereny, ktoré môže zničiť svojich nepriateľov. Práve pripravovaná šestka uzavrie všetko. Kedy ju uvidia diváci?

Pôvodne sa predpokladalo, že by sa produkcia mohla stihnúť v dostatočnom predstihu, aby v závere tohto roka sa mohla uviesť premiéra. Napokon to tak nebude. Tvorcovia chcú pripraviť naozaj kvalitnú bodku, k tomu sa pridali nabité rozvrhy hercov a prvá klapka by mala padnúť až v lete tohto roka, pričom sa bude nakrúcať približne pol roka. To znamená, že v roku 2023 premiéra nehrozí.

obchod, nakupovanie, rodina Čítajte aj Prieskum: Chcú mať Slováci v nedeľu zatvorené obchody? A čo preferujú predavači a predavačky?

Bude úspech, ak sa ju podarí uviesť v lete 2024, pretože nejaký čas zaberie postprodukcia a zároveň aj mediálna prezentácia. Streamovacia služba Hulu mieni urobiť z rozlúčky spraviť veľký event.

Už teraz sa aktívne pracuje na spin-offe, ktorý vychádza z nového „pokračovania“ z pera Margaret Atwood s názvom The Testaments (Svedectvá), ktorý sleduje udalosti niekoľko rokov po udalostiach z pôvodného seriálu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Príbeh služobníčky #The Handmaid´s Tale