Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Fanúšikovia Bridgertonu pozor! Toto bude ešte lepšie ako očakávaná tretia séria

Netflix odhalil plnohodnotný trailer k prvému spin-offu Bridgertonu, ktorý ukáže príbeh samoľúbej kráľovnej Charlotte.

20.04.2023 06:00
bridgerton, queen charlotte, Foto:
Miniséria Queen Charlotte: A Bridgerton Story bude mať na Netflixe premiéru 4. mája.
debata
McDonald’s Čítajte aj McDonald’s má na Slovensku veľké plány: Pezinkom sa to nekončí, expanzia do menších miest naberie obrátky

Kým premiéra tretej série pôvodného seriálu sa očakáva na Vianoce tohto roka, už 4. mája sa konečne dlho avizovaný spin-off s názvom Queen Charlotte: A Bridgerton Story. Ako už názov napovedá, pôjde o minisériu, ktorá sa zameria na životný príbeh kráľovnej Charlotte. Tá je v pôvodnom seriáli navonok samoľúba a znudená panovníčka, ktorá holduje povrchným zábavkám, okázalým plesom, zbieraniu pikantných informácií o svojej šľachte. Avšak jej srdce je dlhodobo zlomené a svoju bolesť sa rozhodla maskovať inými osobnostnými črtami. Vždy bola taká?

televízor, elektro, TV, ovládač Čítajte aj Čaká Slovákov lavína vypínania českých staníc? Toto hovoria televízni operátori

Nie! Nový seriál ukáže, že pred rokmi bola plná ideálov, odhodlania nájsť pravú lásku a nepoddať sa svojmu osudu, aby sa z nej stal stroj na rodenie detí a byť tichou manželkou kráľa. Miniséria ukáže vášnivý príbeh v Buckinghamskom paláci, keď mladá Charlotte sa bude musieť stať manželkou budúceho kráľa Georga, pričom rozhodne nepôjde o lásku na prvý pohľad. Navyše kráľ skrýva tajomstvo a Charlotte bude musieť bojovať nielen o svoje miesto na dvore, ale aj časom aj v jeho srdci.

Primark Čítajte aj Až teraz Slovensko spozná nákupný ošiaľ: Najočakávanejší svetový obchod pozná dátum otvorenia

Napokon z toho vznikne ikonická láska, ktorá však nikdy nebude mať happy end, čo fanúšikovia vedia z pôvodného seriálu. Kráľovná Charlotte bude musieť svojho manžela skrývať a zapierať jeho zdravotný stav, keď trpí demenciou a všetko, čo k sebe cítili je preč.

Southbank Čítajte aj Zanedbané nábrežie dostane futuristickú tvár. Takto bude vyzerať nové centrum Bratislavy

Netflix uvedie seriál Queen Charlotte: A Bridgerton Story už 4. mája a zároveň zverejnil ukázal dychberúci trailer, ktorý má nalákať na sledovanie a podporiť tak aj prichádzajúcu tretiu sériu Bridgertonu, ktorá si musí napraviť reputáciu u publika. Keďže druhá séria zinkasovala viac kritiky ako pochvalných slov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Bridgerton #televízna sezóna 2022/2023 #Queen Charlotte: A Bridgerton Story