Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza trhla nový rekord. Po viac ako dvoch rokoch ukončila dominanciu Jojky

Čo epizóda, to nový rekord. Seriál Dunaj k vašim službám pred pár dňami trhol vlastný rekord a potvrdzuje nárast sledovanosti. Vyzerá to tak, že dominancia jojkárskej Nemocnice sa skončila, hoci stále láka viac ako 400-tisíc divákov, čím si zrejme vyslúži aj jesennú sériu.

21.03.2023 06:00
Dunaj, Foto:
Seriál Dunaj, k vašim službám má na konte nový rekord.
debata (1)
rtvs, Čítajte aj RTVS prekope spravodajstvo: Zatrasú sa stoličky pod známymi tvárami z obrazovky?

Vo štvrtok 16. marca 2023 dosiahol Dunaj k vašim službám v cieľovej skupine 12 – 54 rekordne vysoký výkon a zároveň obsadil prvé miesto v rebríčku sledovanosti v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

Dvadsiata premiérová epizóda Dunaja v tejto komerčnej cieľovej skupine zvíťazila s rekordným ratingom 8,1% a doposiaľ najvyšším trhovým podielom 26,1%. Konkurenčný seriál Nemocnica na Jojke v rovnakej cieľovej skupine zaostal s podielom na trhu iba 17,6% a 5,7% sledovanosťou.

the last of us, Čítajte aj Seriálovému svetu v roku 2023 vládne tento hit: V sledovanosti prekonal aj drakov z Hry o tróny

Rodinná sága obzvlášť zabodovala v cieľovej skupine mladých žien vo veku od 15 do 24 rokov (share 38,3%). Celkovo Dunaj, k vašim službám pritiahol k obrazovkám 440-tisíc divákov starších ako 12 rokov a v čase vysielania zasiahol až 603-tisíc divákov (AvRch v CS 12+). Aj v tejto univerzálnej cieľovej skupine Dunaj porazil konkurenčný seriál Nemocnica a stal sa najsledovanejším nespravodajským programom dňa. Nemocnicu sledovalo 407-tisíc divákov. Potvrdzuje tak postupný úbytok v širšej cieľovej skupine, v ktorej dlhodobo bodovala viac ako dva roky.

boj o moc, succession, Čítajte aj Nepríjemné: Jeden z najoceňovanejších seriálov súčasnosti hlási nečakane skorý koniec!

Nemocnicu v komerčnej cieľovke predbehol aj podvečerný seriál Mama na prenájom, ktorý si vo štvrtok pripísal víťazný rating 6,0 % a trhový podiel 24,9 %

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV JOJ #TV Markíza #seriál Nemocnica #seriál Dunaj k vašim službám