Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza si môže vydýchnuť: Jej historický seriál nebude divácke peklo

Prvý historický seriál Markízy po kostrbatých úvodných týždňoch postupne upevňuje pozíciu a divácka základňa sa rozrastá. Stabilne je jednotkou na trhu v oboch cieľovkách a po rokoch ukončil dominanciu jojkárskej Nemocnice.

16.03.2023 06:00
Dunaj, Foto:
Seriál Dunaj k vašim službám si postupne buduje vedúce postavanie na trhu.
debata (1)
SR SIAF letecké dni otvorenie BAX Čítajte aj Kým sa politici vadia o slovenských Migoch pre Ukrajinu, tak už poslúžili inému účelu: Objavili sa v americkom seriáli

Dobový romantický seriál Dunaj, k vašim službám a podvečerný rodinný divácky hit Mama na prenájom sa v oboch hlavných cieľových skupinách stali najsledovanejšími nespravodajskými programami dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

Utorková devätnásta premiérová epizóda rodinnej ságy Dunaj, k vašim službám si v cieľovej skupine 12 – 54 si pripísala rating 7,2% a doposiaľ štvrtý najvyšší podiel na trhu 24,4%. V tejto cieľovke bola jednotkou. Prvý historický seriál zaujal cieľovú skupinu mladých mužov vo veku od 15 do 24 rokov (share 31,5 %).

aleXsandro Palombo Čítajte aj Na Denník N sa zniesla vlna kritiky. Za nevhodný humor o obetiach holokaustu

Celkovo v utorok Dunaj, k vašim službám pritiahol k obrazovkám 451-tisíc divákov starších ako 12 rokov, pričom v porovnaní so štvrtkom získal na svoju stranu ďalších 20-tisíc divákov. V čase vysielania zasiahol až 582-tisíc divákov (AvRch v CS 12+). Dunaj v ostatných týždňoch rastie aj v celkovom publiku.

top tv programy február Čítajte aj Klamstvo, Einstein, Dunaj alebo Nemocnica? Diváci rozhodli, že rebríček ovládli...

Seriál Mama na prenájom v oboch hlavných cieľových skupinách v rebríčku sledovanosti predstihol nielen konkurenčnú šou Bez servítky, ale aj večerný seriál Nemocnica. V cieľovej skupine 12 – 54 dosiahla utorková epizóda výborný rating 6,9% a nadpriemerný trhový podiel 26,6%.

Túto epizódu si celkovo 424-tisíc divákov starších ako 12 rokov, pričom v čase vysielania mala Mama na prenájom dosah až na 501-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV JOJ #TV Markíza #seriál Nemocnica #seriál Mama na prenájom #seriál Dunaj k vašim službám