Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Kto bude poslednou obeťou? Vaculík sa vracia pred kamery v novom krimi seriáli

Tentokrát však nie je na strane zákona, ale v hľadáčiku polície.

12.03.2023 06:00
Poslední oběť Foto:
Lukáš Vaculík, Markéta Plánková a Marek Lambora v kriminálnej minisérii Poslední oběť.
debata
Smršť, Tomáš Maštalír, Anna Geislerová Čítajte aj Po Trhline do kín príde Smršť. Ďalší román Jozefa Kariku sa dočkal filmového spracovania

Nová kriminálna miniséria Posledná obeť (Poslední oběť) vracia pred kamery Lukáša Vaculíka. Tentokrát však nie na strane zákona a polície, ale v ich hľadáčiku. Nakrútila ju česká televízia Prima a slovenskí diváci ju budú môcť vidieť na kanáli Prima PLUS od stredy 29. marca.

Komplikovaný vzťah dvoch súrodencov

Seriál z pera autoriek Jitky a Kateřiny Bártů, ktoré sa podpísali pod úspešné série Temný Kraj či V.I.P. vraždy, divákov vnesie do komplikovaného vzťahu dvoch súrodencov, ktorých osudy významne ovplyvní muž podozrivý z vraždy vlastnej ženy.

Sex O’Clock Čítajte aj Drzá, vtipná a provokatívna. Táto novinka otvára témy, na ktoré slovenské seriály zatiaľ nemali odvahu
Adéla Gondíková a Lukáš Vaculík v kriminálnej... Foto: TV Prima
Poslední oběť Adéla Gondíková a Lukáš Vaculík v kriminálnej minisérii Poslední oběť.

Psychoterapeutka Stela (Markéta Plánková) pomáha riešiť vzťahy a problémy svojich klientov, zatiaľ čo jej brat – kňaz Albert (Marek Lambora) – rieši dilemu, či kráčať cestou vedy alebo sa držať svojej viery. Život súrodencov významne ovplyvní šarmantný archeológ Tomáš (Lukáš Vaculík), ktorý sa snaží vyrovnať s fatálnou autonehodou svojej ženy Táni (Adéla Gondíková), a pochopiť dôvody, prečo musela zomrieť, zatiaľ čo on sám je pre políciu hlavným podozrivým z jej vraždy.

Markéta Plánková v kriminálnej minisérii... Foto: TV Prima
Poslední oběť Markéta Plánková v kriminálnej minisérii Poslední oběť.

V ďalších rolách sa objavia Marek Němec, Jiří Ployhar, Pavel Řezníček, Olga Želenská, Pavla Vitázková, Prokop Zach, Hana Kusnjerová, Ivana Korolová, Dana Morávková, Kristýna Badinková, Jan Dolanský, Lenka Vlasáková, Martin Sobotka či Petra Jungmanová.

Marek Lambora v kriminálnej minisérii Poslední... Foto: TV Prima
Poslední oběť Marek Lambora v kriminálnej minisérii Poslední oběť.

Televízna skupina Prima významne zvýšila investície do pôvodnej tvorby, čo sa prejaví aj v programovej ponuke kanálu Prima PLUS. Aj slovenských divákov tak ešte na jar čaká celá plejáda nových českých seriálov či minisérií. Po aktuálne vysielanej premiérovej druhej sérii seriálu Černé vdovy to bude od stredy 29. marca už spomenutá kriminálna miniséria Poslední oběť. Už teraz môžeme prezradiť, že Marek Lambora ako vynaliezavý kňaz Albert a Markéta Plánková ako psychoterapeutka Stela sa predstavia aj v ďalšom seriáli Polnočná spoveď (Půlnoční zpověď), ktorý uvedie Prima PLUS už čoskoro.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lukáš Vaculík #Prima PLUS #české seriály