Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vedeli ste? Obľúbený Dobrý doktor môže dostať seriálového súrodenca: Takto vyzerá

Seriál Dobrý doktor je mimoriadne obľúbený aj na Slovensku, avšak v krajine pôvodu, teda USA, môže čoskoro dostať ďalší seriál.

13.03.2023 06:00
dobrý doktor, the good doctor, Foto:
Dobrý doktor môže dostať seriálové súrodenca - Dobrého právnika.
debata
COOP Jednota Čítajte aj Stane sa z papierových účteniek prežitok? Ďalší obchodný reťazec zavádza prevratnú novinku

Aktuálne sa v USA vysiela šiesta séria tohto hitu a schválenie tej siedmej je na spadnutie. Najnovšie časti sa držia nad hranicou troch miliónov divákov, omnoho väčší úspech Dobrý doktor (The Good Doctor) žne úspechy na streamovacích platformách a stále je pre televíziu ABC atraktívne nakrúcať nové pokračovanie. O žiarivej budúcnosti svedčí aj fakt, že z Dobrého doktora sa môže stať ešte výnosnejšia značka.

markíza, tv markíza, logo, Čítajte aj Obrovská premena markizáckej relácie: Neodmysliteľná stálica dostane nový vizuál po takmer šiestich rokoch

Tvorcovia sa pohrávajú s myšlienkou, že od ďalšej sezóny by pribudla novinka, takzvaný spin-off, teda seriál, ktorý je založený buď na niektorej postave alebo námete. V tomto prípade by sa mohol začať nakrúcať seriál Dobrý právnik (The Good Lawyer).

Hlavnú úlohu by stvárnila mladá právnička Joni, ktorá bojuje s obsedantno-kompuluzívnou poruchou, avšak jej brilantná myseľ z nej robí fantastickú právničku. Nový potenciálny seriál teda zopakuje podobnú základnú zápletku ako z pôvodného Dobrého doktora. To, že prípravy novinky sú pomerne ďaleko svedčí aj fakt, že dve kľúčové postavy z tohto seriálu sa predstavia už počas šiestej série.

markíza, tv markíza, Čítajte aj Markíza naznačila, čo uvidíte na jeseň: Takýto program by ste nečakali, plus veľká záhada

Pomerne nová vo svojej luxusnej právnickej firme, Joni, ktorá je zábavná, dychtivá, sebavedomá a trochu úzkostlivá, je súčasťou Shaunovho tímu právnej ochrany. Napriek tomu, že Joni prešla právnickou fakultou a advokátskou skúškou, symptómy jej choroby si vyberajú krutú daň na jej osobnom a profesionálnom živote. Joni, ktorá žije s obsedantno-kompuluzívnou poruchou, nikdy nechcela, aby sa s ňou zaobchádzalo inak, a často je za svoje symptómy v rozpakoch. Je skvelá právnička, ale bola nútená pohroziť žalobou, keď sa ju pokúsili vyhodiť kvôli jej zvláštnemu správaniu.

Markíza, Záhorská Bystrica Čítajte aj Definitívne zbohom legendárnej služby. Na Markíze vydržala neuveriteľných 25 rokov

Už tento pondelok sa potenciálny seriál predvedie v takzvanom back-door pilote. Teda hlavné postavy sú zakomponované do deja pôvodného seriálu a tvorcovia si tak vyskúšajú, ako diváci zareagujú na potenciálny námet. Televízia ABC, nateraz, oficiálne nepotvrdila začatie nakrúcanie samostatného diela.

Ako teda by mohol vyzerať nový seriál? Pozrite si trailer.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #The Good Doctor