Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Konečne dobrá správa z Netflixu: Bridgerton dostane nový seriál a pozná dátum štartu

Streamovací gigant potvrdil nasadenie prvého spin-off seriálu, ktorý vychádza z predlohy hitu Bridgerton. Nová miniséria Queen Charlotte: A Bridgerton Story dorazí už 4. mája. A to nie je všetko, tretia séria pôvodného seriálu by mala stihnúť premiéru koncom tohto roka.

17.02.2023 06:00
bridgerton, Foto:
Samostatný seriál o kráľovnej Charlotte dorazí na Netflix už 4. mája.
debata
rodina, obývačka, televízia Čítajte aj Pred televízorom sedíme štyri hodiny denne. Oveľa viac ako Česi, ale menej ako Maďari

Produkcia prvého spin-offu seriálu o mladých rokoch kráľovej Charlotte je dokončená. A čoskoro výsledok uvidia aj diváci. V pôvodnom seriáli je kráľovná vykreslená ako povrchná osoba, ktorá sa hanbí za svojho mentálne chorého manžela. Svoje zlomené srdce si lieči okázalými večierkami, ohováraním šľachty, ktorá sa jej za každú cenu snaží zapáčiť. Lenže to tak nebolo vždy!

klamstvo, maštalír, Čítajte aj Televízna udalosť sezóny? Markíza ukázala dychberúce zábery z nového seriálu

Ona si tiež zažila svoju veľkú lásku a myslela si, že ich čaká happyend. Nová miniséria ukáže jej mladé roky, počas ktorých bola úplne iná ako v pôvodnom seriáli. Mladšiu verziu kráľovej Charlotte si zahrá hviezda z iného Netflix seriálu – Sex Education. Voľba padla na Indiu Amarteifio.

Kaufland Čítajte aj Nákupná revolúcia v Kauflande: Obchodný reťazec spúšťa online trhovisko

Mladá panovníčka príde do Londýna zasnúbená s kráľom, len aby si uvedomila, že nie je presne to, čo kráľovská rodina očakávala. Mladý kráľ George je pekný, charizmatický a trochu tajomný, no nevie v novom svete plávať. Charlotte čoskoro spozná mladú Agathu Danbury, ktorá sa stáva sprievodkyňou pre novú kráľovnú, a to všetko pri hľadaní vlastného hlasu a sily.

Dobrou správou je, že v tejto minisérii sa objavia aj známe tváre! Golda Rosheuvel (kráľovná Charlotte), Adjoa Andoh (Agatha Danbury) a Ruth Gemmell (Violet Bridgerton) si zopakujú svoje úlohy z pôvodného seriálu.

A takto vyzerá prvý trailer!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Bridgerton #Queen Charlotte: A Bridgerton Story