Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Milé prekvapenie od HBO pre divákov: Toto spraví so seriálovým hitom tohto roka!

Fanúšikovia The Last of Us dostanú tento týždeň nečakaný darček.

10.02.2023 06:00
pedro pascal, the last of us, Foto:
Piatu epizódu The Last of Us uvidia diváci o pár dní skôr.
debata
einstein, Čítajte aj Ako vyzerá náhrada za Ivetu? Jojka ukázala prvé zábery novej minisérie

The Last of Us milujú davy, sledovanosť rastie z týždňa na týždeň, druhá séria je potvrdená po odvysielaní len dvoch častí. Čakanie na nové epizódy je pre skalných divákov naozaj ťažké. No tento týždeň bude iný! Štvrtá časť bola dostupná, klasicky, od pondelka skorého rána, piata časť dorazí nečakane skôr. Piata časť dramatického seriálu bude uvedená na HBO a HBO Max už túto sobotu (11.2.) o 3:00 hodine nášho času. Nové časti seriálu sa budú naďalej vysielať každý pondelok na HBO a HBO Max.

streamovacie služby Čítajte aj Prieskum: Koľko Slovákov sleduje Netflix, HBO Max či Voyo? A koľko hodín týždenne?

Dôvod je prozaický. V nedeľu sa v USA odohrá Super Bowl, športový sviatok, ktorý je najsledovanejší event a má presah do televízneho sveta. Očakávajú sa premiéry nových trailer veľkých filmových, seriálových hitov. Pri obrazovkách sedia desiatky miliónov divákov a HBO sa chce ostrej konkurencii šikovne vyhnúť. Preto stanica posunula premiéru novej epizódy The Last of Us.

top programy RTVS Čítajte aj Novinky RTVS divákov nezaujali. Trápia sa Hit roka, Traf to aj Pravidlá mojej ženy

Seriál sa odohráva 20 rokov po zničení modernej civilizácie. Joel, otrlý preživší, je najatý, aby prepašoval Ellie, štrnásťročné dievča, z tiesnivej karanténnej zóny. To, čo začína ako malá zákazka, sa čoskoro zmení na brutálnu a srdcervúcu cestu, kedy obaja musia precestovať Spojené štáty a prežitie jedného závisí na druhom.

Takto vyzerá najočakávanejší seriál roka 2023 Fotogaléria - 6 fotiek Všetky fotky
Záber z prvej série The Last of Us.
markíza, tv markíza, logo, Čítajte aj Markíza uštedrila Jojke tvrdú ranu: Získala pre seba jej najvychytenejšiu hviezdu súčasnosti

S 97% hodnotením kritikov na Rotten Tomatoes bol seriál The Last of Us časopisom Rolling Stone vyhlásený za „ďalší veľký hit HBO“ a časopis Variety poznamenal, že „možno vidieť blízku budúcnosť, v ktorej seriál skončí medzi najlepšími televíznymi reláciami“. IndieWire vyhlásil, že nový seriál je „lepší ako každá adaptácia videohry, na ktorú si spomeniete“, a IGN ho označil za „brilantné prerozprávanie jedného z najobľúbenejších príbehov videohier“ a dodal, že „prináša fantastický zážitok pre fanúšikov hitu pre PlayStation a zároveň dokáže zostať dokonale napínavý aj pre nováčikov“. CNN označila rozprávanie za „úplne neúprosné, vytvárajúce desivé scenáre a momenty, ktoré môžu byť striedavo dojemné a úplne tragické“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Super Bowl #HBO #HBO Max #The Last of Us