Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najpikantnejší, ale o to viac hlúpejší seriál Netflix sa vracia: Nové časti sú za rohom!

Niekedy vie streamovací gigant prekvapiť kvalitou svojej produkcie. Tam, kde nie je príbeh stačí tvrdý sex a diváci sa vo veľkom dostavia.

08.02.2023 06:00
sex/life, Foto:
Druhá séria dorazí na Netflix už v marci.
debata
markíza, tv markíza, logo, Čítajte aj Markíza odtajnila ďalšiu seriálovú novinku: Diváci uvidia adaptáciu svetového hitu

Príbeh seriálu Sex/Life ukazuje príbeh Billie (Sarah Shahi). Na prvý pohľad usadenej mladej ženy, ktorá žije v idylickom vzťahu s manželom Cooperom (Mike Vogel), v krásnom domčeku na predmestí s bielym plotom a ukážkovou záhradou. Má dve malé deti, okolo ktorých sa točí celý vesmír. Lenže… Billie má za sebou poriadne bujarú minulosť. Len desať rokov dozadu bola, prirodzene, mladou nevybúrenou študentkou psychológie, ktorá býva so svojou najlepšou priateľkou Sashou (Margaret Odette) a užívajú si New York plnými dúškami. A to poriadne plnými. Majú šťastie, že sú najlepšími študentkami v ročníku, takže si môžu dovoliť nespútaný život plný zábavy, alkoholu a, samozrejme, sexu.

Vincent Štofaník Čítajte aj Programový riaditeľ RTVS: Pripravujeme už Pečie celé Slovensko aj nový historický seriál

V tom čase sa stretáva s jej osudovým mužom Bradom (Adam Demos). Bohatý hudobný producent vtiahne Billie ešte viac do víru veľkomesta. Spoločne nasávajú netradičné zážitky, ktoré zažije len málokto. A k tomu ten sex. Priťahuje ich to k sebe ako magnety. Keď však dôjde na otázky praktického života sú to rozdielne typy.

top programy Markízy v januári 2023 Čítajte aj Top programy Markízy: Dunaj sa o prvenstvo doťahoval s Nemocnicou, rekordné Na telo

Ubehli Roky a Billie žije usporiadaným životom, kým sa doňho náhodou nevráti Brad. A roztočí sa úplne iný príbeh plný zlých dejových liniek, ale aj hereckých výkonov. Billie lavíruje medzi dvoma životmi a pritom ničí všetko, čo mala.

Lenže v lete 2021 sa z tohto seriálu stal nečakaný hit. Počas mesiaca mal na konte 67 miliónov hodín zhliadnutí a Netflix potvrdil druhú sériu. Trápenie môže pokračovať. Druhá séria dorazí už v marci tohto roka a divákom sľubuje presne, čo sa dalo očakávať. Opäť otravné postavy, nelogické konanie hlavnej hrdinky, toxické vzťahy a najmä plno sexu hraničiaceho s pornom.

Vonku sú taj prvé zábery z druhej série!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #seriál sex/life