Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Hit od Netflixu sa otriasa v základoch: V novej sérii neuvidíte túto hlavnú postavu...

Tvorcovia hitu z dielne Netflixu dali fanúšikom hitu Bridgerton ľadovú sprchu.

01.02.2023 06:00
bridgerton, Foto:
Tretia séria by mala doraziť ešte v tomto roku.
debata
skyshowtime, Čítajte aj Pripravte sa: Na Slovensko mieri nová televízna služba! Pozná dátum štartu

Nakrúcanie dlhoočakávanej tretej série Bridgertonu je v plnom prúde a všetko nasvedčuje tomu, že premiéra by sa mohla stihnúť do konca tohto roka. Dostanú ju fanúšikovia pod vianočný stromček? Je to možné, hoci Netflix nateraz oficiálne nič nepotvrdil. Za to je potvrdený iný druh informácie, ktorý rozhodne nepoteší pravých fanúšikov netradičnej historickej drámy.

iveta, Čítajte rozhovor Jojka stopla štvrť miliónový prepad! Iveta naďalej valcuje všetko, čo jej stojí v ceste

Z deja zmizne ďalšia hlavná postava, na ktorej Bridgerton stál od prvej epizódy! Kto ide z kola von? Je to herečka Phoebe Dynevor alias Daphne Bridgertonová. V chystanej tretej sérii sa jej postava už nevyskytne, čiže rozlúčka bude zahrnutá iba v rámci scenára. Nasleduje tak svojho seriálového „manžela“ v podaní herca Regého-Jeana Pagea. Ten šokujúco seriál opustil po prvej sérii, pričom sa očakávalo, že bude pokračovať. Herec však odmietol účinkovanie, keďže si ho tvorcovia poistili len na jednu sériu. Vďaka Bridgertonu sa z neho stala hviezda z večera do rána a herecké ponuky sa mu stále iba hrnú a nemá potrebu byť v seriáli.

Druhá séria hitu Bridgerton od Netflixu Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Druhá séria hitu Bridgerton dorazí  na Netflix...
lets dance 2022, lets dance, Čítajte aj Jarná ťažisková šou Markízy mieri do vysielania! Poznáme presný dátum štartu Let's Dance

„Žiaľ, nie som súčasťou tretej série, užijem si nové časti ako divák,“ povedala Dynevor na margo svojho ďalšieho účinkovania v novom pokračovaní Bridgertonu. Nie je však vylúčené, že sa objaví v potenciálnych budúcich sezónach. Jej úloha bola už výrazne oklieštená v druhej série a neniesla výraznú dejovú líniu.

Herečka Phoebe Dynevorová sa v tretej sérii... Foto: Netflix
bridgerton, Phoebe Dynevorová Herečka Phoebe Dynevorová sa v tretej sérii Bridgertonu neobjaví.
Roland Kubina Čítajte aj Programový riaditeľ Jojky: Pri Ivete sme so zatajeným dychom čakali na reakcie, teraz je v hre pokračovanie

V prípade tretej série dokonca príde k bezprecedentnej zmene. Prehodí sa totiž príbeh. Ak by sa nasledovala knižná séria, tak tretia sezóna mala patriť Benedictovi, teda druhému najstaršiemu synovi slávneho klanu Bridgertovcov. Lenže táto postava rozhodne nepatrí medzi najobľúbenejšie postavy, ktorá by dokázala potiahnuť celú sériu. Tvorcovia sa rozhodli pre riskantný krok. Prehodia poradie kníh. Pre pripravovanú tretiu sériu sfilmujú štvrtú knihu, tá sa zameriava na mimoriadne obľúbené charaktery – Penelope a Colina.

čierne vdovy, siposová, čvančarová,plodková, Čítajte aj Návrat po niekoľkých rokoch! Slováci sa dočkajú pokračovania českého seriálového hitu

Penelope, ktorá je aj tajomnou Lady Whistledownovou je vnímaná ako čosi vedľajšie v nadutej smotánke. Navyše roky je zamilovaná do Colina Bridgertona, brata svojej najlepšej priateľky. Rozhodne nepôjde o prvoplánovú lásku. Colin vníma Penelope ako svoju sestru a istotu, ktorá vždy príde, keď ju potrebuje. Navyše sa vyjadril, že si spoločný život nevie predstaviť, čo citlivú ženu zranilo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Bridgerton #televízna sezóna 2022/2023