Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Mimoriadne bohatý seriálový január! Ktoré slovenské novinky si nenechávate ujsť?

Začiatok tohto roka bol pre slovenského diváka mimoriadne bohatý. Televízie spustili vysielanie až troch úplne nových seriálov. Ktoré z nich pravidelne sledujete? Hlasujte v priloženej ankete!

28.01.2023 06:00
iveta, mama, dunaj, Foto:
Ktoré seriálové novinky pravidelne sledujete?
debata
Klamstvo, Tomáš Maštalír Čítajte aj Markíza uvedie nový seriál: Siahla po celosvetovom hite, púšťa sa do neprebádaných vôd

1. Iveta – TV JOJ

Jediná seriálová novinka Jojky ovládla televízne obrazovky! Osemdielna trpko-komediálna miniséria sa od prvej epizódy stala najsledovanejším seriálom na Slovensku a každú nedeľu si sadá k obrazovkám rekordným počet divákov. V prostredí plnom slovenských reálií ukazuje svoj príbeh Iveta, mladé dievča tmavej pleti, ktoré chce byť úplne iné ako všetci ostatní. Kráska z Trebišova sa medzi svojimi cíti ako ryba vo vode a z rodného mesta by nikdy neodišla nebyť nečakanej návštevy, vďaka ktorej objaví úplne nový svet. Pôvodná slovenská miniséria Iveta s humorom no bez príkras obnažuje medziľudské vzťahy či predsudky, ktoré nás obklopujú, a s nadhľadom poukazuje na viaceré sociálne problémy, ktoré sú v bežnom živote tabu.

Seriál Iveta na Jojke! Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Záber zo seriálu Iveta na Jojke.
Silvia Majeská Čítajte aj Silvia Majeská: Dunaj má potenciál na väčší počet častí, chystáme ďalšie atraktívne novinky

2. Dunaj, k vašim službám – TV Markíza

Televízia Markíza zariskovala a ponúkla divákom svoj prvý historický seriál. A spravila dobre! Ambiciózny projekt si nachádza svojich divákov, ktorí sú zvedaví na príbeh z roku 1939. Píše sa rok 1939 a v Bratislave otvára svoje brány nový obchodný dom Dunaj, ktorý sa stáva symbolom modernej doby a prepychovou dominantou centra mesta. Súčasne je vyhlásený Slovenský štát a krajina je uvrhnutá do neistoty a strachu z možnej vojny. Dunaj je však plný ľudí, ktorých sny a odvaha sú silnejšie než hrozby zvonku. Tri mladé predavačky na oddelení módy – Klára Zacharová (Kristína Svarinská), Eva Dušeková (Petra Dubayová) a Alena Valentová (Lesana Krausková) – tu prežívajú prvé lásky, formujú nové priateľstvá a neoblomne hľadajú cestu k svojmu šťastiu.

Seriál Dunaj, k vašim službám na Markíze! Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Záber z markizáckeho seriálu Dunaj, k vašim...
Martin Pyco Rausch Čítajte aj Martin Pyco Rausch: Nový zákon o influenceroch je nezrozumiteľný, je to byrokratická zbytočnosť

3. Mama na prenájom – TV Markíza

Atraktívnu januárovú ponuku doplnil aj nový denný seriál Markízy – Mama na prenájom, ktorý vyplnil slot po skončených Oteckoch. Úspešný gynekológ a spolumajiteľ prestížnej pôrodníckej kliniky Martin Toman sám so svojím otcom Edom vychováva škôlkarku Hanku. Jej mama od nich odišla tak dávno, že Hanka si ju vôbec nepamätá. Martin však Hanke neuvážene sľúbil, že na jej šieste narodeniny mama príde a teraz netuší, ako svoj sľub naplní. Stretnutie Nadi a Martina spustí sled nečakaných zvratov a udalostí, ktoré nakoniec prepletú obe rodiny, vyplavia temné tajomstvá minulosti a zároveň dajú Hanke nádej, že jedného dňa naozaj nájde svoju vysnívanú mamu.

Denný seriál Mama na prenájom na Markíze! Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Záber zo seriálu Mama na prenájom..

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #TV Markíza #seriál Iveta #seriál Mama na prenájom #seriál Dunaj k vašim službám