Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Spraví Jojka rázny krok? Hviezda Nemocnice mieri do Let's Dance. Bude to jej koniec?

V pondelok televízia Markíza potvrdila ďalšie mužské meno v rozrastajúcej sa zostave pripravovanej ôsmej série Let's Dance, ktoré poriadne zaskočilo. Ide totiž o herca Richarda Autnera, ktorého preslávila jojkárska Nemocnica.

18.01.2023 06:00
nemocnica, Foto:
Herca Richarda Autnera (vľavo) čaká nabitá televízna jar. Bude súčasťou markizáckej Let´s Dance, ale aj jojkárskej Nemocnice.
debata
iveta, Čítajte aj Jojka pokračuje s rekordnou sledovanosťou! Iveta je najväčší seriálový hit tohto roka

„Prepodkladám, že väčšina z vás ma vidí prvýkrát v živote. Nezúfam, pretože som dostal unikátnu možnosť, za ktorú veľmi pekne ďakujem, a to, predstaviť sa vám v polohe mne najprirodzenejšej, a tou je spoločenský tanec. Spoločenský tanec, s ktorým sa stretávam pravidelne zhruba každé tri štyri roky, poväčšine na svadbe. Väčšinou tancujem zo slušnosti, prípadne z donútenia, vždy sa pri tom hanbím. Tak ale ako sa hovorí, kde je vôľa, tam je cesta, alebo ako hovorí môj starší brat, tancovať síce neviem, ale keď tancujem, tak tancujem s vášňou. Takže ešte raz ďakujem za pozvanie do Let's Dance, teším sa na svoje spolutanečníčky a spolutanečníkov a pevne verím, že spolu sa nám podarí vytvoriť niečo radostné, veselé, plné hudby a tanca,“ povedal k svojmu oficiálnemu ohláseniu Richard Autner.

lets dance 2022, lets dance, Čítajte aj Tvrdá rana pre Jojku! Markíza zlákala do Let's Dance hlavnú hviezdu Nemocnice a to nie je všetko!

Nie je úplne zvykom, aby si veľkí televízni hráči preberali najväčšie hviezdy, ktoré sú aktuálne na obraze. Tobôž nie v seriáli, ktorý tvorí pilier programovej ponuky cez dva roky. Práve trojica Autner, Pocisková a Czuczor boli hlavným ťahúňom Nemocnice pri spustení. Počas vysielania sa, pochopiteľne, situácia menila. Prichádzali nové tváre, tie pôvodné išli viac do úzadia, aby sa zas neskôr naplno vrátili do deja.

Postavy z jojkárskeho seriálu Nemocnica Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Nela Pocisková ako MUDr. Rebeka Vargová.
Dráčik Čítajte aj Kauza Dráčik má pokračovanie. E-shop hračkárstva sa dostal na zoznam dezinfowebov

Prirodzene sa tvorcovia snažia dlhoročné seriály dramaticky meniť, aby nestratili dynamiku. A ďalším bežným krokom je, že s pribúdajúcimi sériami sa pôvodní herci snažia z rozbehnutého vlaku vystúpiť a venovať sa iným projektom. Nemocnica je zaujímavá tým, že z nej odišlo minimum veľkých hereckých mien a stále sa tam točia obľúbené divácke tváre. Nastane teraz výrazná zmena a opustí Autner lekársku drámu? Bude znamenať účasť v ťažiskovej šou koniec jeho postavy?

Dalo by sa čakať, že Jojka spraví rázny krok a jeho prestup do Markízy nebude tolerovať. No opak je pravdou.

„Richard Autner je aj naďalej súčasťou seriálu Nemocnica,“ povedala pre Mediaklik Katarína Nosková, PR manažérka televízie JOJ.

Aktuálne sa jeho postava doktora Vargu neobjavuje v deji so železnou pravidelnosťou, keďže kľúčové zápletky štvrtej série obsahujú iné postavy. Či sa úplne herec vytratí v budúcnosti z deja, preto nie je vylúčené.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV JOJ #TV Markíza #Let's Dance #Richard Autner #seriál Nemocnica