Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto bude bomba Netflixu! Seriálový psychopat má problém, má na krku ďalšieho stalkera

Streamovací gigant začína promovať štvrtú sériu hitu You (Ty).

20.01.2023 06:00
You, Foto:
Netflix vo februári prinesie štvrtú sériu hitu You.
debata (1)
Ľuboš Machaj Čítajte rozhovor Ľuboš Machaj: Rokovania o náhrade koncesií sú turbulentné. Nechceme len kúriť a svietiť

Fanúšikovia sa s týmto seriálom naposledy stretli na jeseň 2021, kedy sa museli zmieriť s faktom, že nové časti v roku 2022 nebudú. Tvorcovia však nesedeli so založenými rukami, počas minuloročného leta padla posledná klapka štvrtej série, ktorá bude čoskoro k dispozícii.

Podobne ako pri Stranger Things, tak aj You čaká rozpoltená séria. Netflix evidentne udomácňuje novú stratégiu pri svojich najväčších hitoch. Chce si tak zabezpečiť dlhšiu pozornosť publika. Prvá várka premiérových častí dorazí 9. februára, tá druhá presne o mesiac neskôr, teda 9. marca.

Patrik Herman Čítajte rozhovor Patrik Herman: Na obrazovku sa čoskoro vrátim, diváci RTVS sa môžu tešiť na novú reláciu

Novú sériu čaká poriadny reštart! Psychopatický stalker Joe Goldberg (Penn Badgley) po troch sezónach kompletne zmení svoj život. Nová identita, nová krajina, nový kontinent! Za konci trojky, keď sa vysporiadal so svojou menej vyšinutou manželkou Love, a zabezpečil, aby ich syn vyrástol v normálnej rodine a nafingoval vlastnú smrť, môže začať s čistým štítom. Teda, je hnaný túžbou po svojej ďalšej osudovej láske Marienne, ktorá pred ním utiekla.

markíza, tv markíza, logo, Čítajte aj Kultová reality šou mieri z Jojky na Markízu! Nová verzia pozná dátum štartu

Posledné zábery ostatnej série ukázali, že Joe sa ocitol v Paríži a práve tu zotrvá. Omyl! Tvorcovia pozmenili svoje plány a celý dej presunuli do Londýna. Joe už opäť nebude Joe. Vymyslel si novú identitu, profesora Jonathana Moora. Jeho posadnutosť zostáva, no čaká ho skupina úplne nových postáv, ale aj reálií. Európa nie je Amerika.

A prvý trailer k novej sérii ukázal, že diváci sa majú na čo tešiť a tvorcovia poriadne pritvrdia. Joe sa v Londýne naozaj udomácnil, jednu vec však nečakal. Že sa karta obráti a psychopata začne loviť iný psychopat.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #You