Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Koniec tajnostiam: Markíza ukázala jej nový seriál. Budú z toho noví Oteckovia?

Už počas druhého januárového týždňa televízia Markíza spustí vysielanie svojho nového denného seriálu. Takto vyzerá novinka Mama na prenájom.

29.12.2022 06:00
mama na prenájom, Foto:
Takto vyzerá nový denný seriál Markízy - Mama na prenájom.
debata

Novinka vzniká na základe námetu úspešného tureckého seriálu Moja sladká lož (Benim Tatlı Yalanım resp. My Sweet Lie).

oteckovia, Čítajte aj Takéto masívne rušenie tu nebolo roky: Slovenské seriály padali v 2022 ako muchy po daždi

„Na seriáli sa podieľa rozsiahly tím naozaj vynikajúcich tvorcov. Rovnako, ako v prípade Oteckov, sme si z originálu ‚požičali‘ základnú dejovú kostru, následne sme sa však už vydali našou vlastnou, slovenskou cestou,“ vysvetľuje šéfproducentka Alexandra Dubovská.

Takto vyzerá nový denný seriál Markízy – Mama na prenájom

Novinka štartuje už 9. januára o 17:45.

šťastní vs. šťastní, Čítajte aj Najhoršie slovenské seriály roka 2022: Spomínate si, aké šialenosti ponúkli televízie divákom?
Takto vyzerá nový denný seriál Markízy! Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Takto vyzerá nový denný seriál Markízy - Mama...

Úspešný gynekológ a spolumajiteľ prestížnej pôrodníckej kliniky Martin Toman (Adam Bardy) sám so svojím otcom Edom (Vlado Kobielsky) vychováva škôlkarku Hanku (Larisa Mižigar). Jej mama od nich odišla tak dávno, že Hanka si ju vôbec nepamätá. Martin však Hanke neuvážene sľúbil, že na jej šieste narodeniny mama príde a teraz netuší, ako svoj sľub naplní.

vianoce, Čítajte aj Víťazi a porazení televíznych Vianoc: Vystrelila moderná Popoluška a ďalšia princezná, pohorela ruská premiéra

Nečakanú záchranu nájde v nespútanej a trochu bláznivej Nadi Vernerovej (Martina Zábranská), ktorá spolu so svojím otcom Dušanom (Maroš Kramár) a súrodencami Beátou (Kamila Heribanová) a Jurajom (Martin Klinčúch) prevádzkuje rodinnú reštauráciu. Hanku s Naďou spája, že ani Nadina matka Zuzana už dávno nie je prítomná v živote Vernerovcov. Stretnutie Nadi a Martina spustí sled nečakaných zvratov a udalostí, ktoré nakoniec prepletú obe rodiny, vyplavia temné tajomstvá minulosti a zároveň dajú Hanke nádej, že jedného dňa naozaj nájde svoju vysnívanú mamu.

Dunaj, k vašim službám, Čítajte aj Prvé zábery sú vonku: Takto vyzerá najdôležitejší seriál Markízy roka 2023!

Mamu na prenájom čaká však ťažký štart. V podvečernom slote, aktuálne, kraľuje Jojka a jej kulinárska šou Bez servítky, ktorá počas jesene prinášala nadpriemerné výsledky sledovanosti. Dôvodom bol aj uvoľnený slot po Oteckoch. Keď ich na jar Markíza ukončila, ich miesto prevzali Rodinné prípady a pozornosť divákov sa viac upriamila na Jojku. Začiatkom januára bude musieť Markíza znova zabojovať a pokúsiť sa zmeniť divácky návyk a presmerovať pozornosť na seba.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2022/2023 #seriál Mama na prenájom