Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prvé zábery sú vonku: Takto vyzerá najdôležitejší seriál Markízy roka 2023!

Trhového lídra čaká poriadne náročný rok 2023. Potrebuje etablovať medzi divákmi nové seriálové tituly, do ktorých zainvestoval vysoké sumy.

26.12.2022 09:58
Dunaj, k vašim službám, Foto:
Seriál Dunaj, k vašim službám štartuje na Markíze 10. januára.
debata (1)
bridgerton, Čítajte aj Uf, tak toto vôbec nevyšlo: Pozrite si rebríček najväčších seriálových sklamaní tohto roka

Kľúčovým seriálom roka 2023 bude chystaná novinka Dunaj, k vašim službám. Ide o prvý historický seriál Markízy, do ktorého zaangažovala obrovské množstvo postáv a ich hereckých predstaviteľov. Už teraz je možné povedať, že ide o najväčší seriál, čo sa týka obsadenia. Okrem silných mien, ktoré dobový seriál ponúkne – Zdena Studenková, Emil Horváth, Tomáš Maštalír, Filip Tůma, Kristína Svarinská, Monika Hilmerová, Ján Koleník, Ivan Šándor, Sarah Arató, Petra Polnišová, Martin Mňahončák alebo Ráchel Šoltésová, pribudnú aj menej známe tváre, ktoré môžu priniesť svieži vietor – Barbora Andrešicová, Marek Rozkoš, Jakub Jablonský, Igor Kasala.

Tlak na úspech nového seriálu je o to väčší, že televízia sa viac nemôže oprieť o megaúspešnú Druhú šancu alebo iné zabehnuté seriály, ktoré čaká nakrúcanie nových sezón.

Takto vyzerá prvý historický seriál Markízy! Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Prvé zábery z nového seriálu televízie Markíza...
house of the dragon, rod draka, hra o tróny, Čítajte aj Najlepšie seriály roka 2022 podľa Mediakliku: Toto sú top hity, ktoré nemali chybu!

Televízia Markíza počas minulých dní vo svojom vysielaní ponúkla už aj prvý trailer, ktorý naznačuje ďalšie nóvum. Keďže ide o dobový seriál, v hojnejšom počte sa budú využívať aj vizuálne efekty, ktoré vrátia Bratislavu do doby pred druhou svetovou vojnou. Dunaj, k vašim službám štartuje už 10. januára.

popelka, Čítajte aj Veľké predvianočné prekvapenie: Nórska Popoluška priniesla Jojke poriadny rekord!

Schyľuje sa k druhej svetovej vojne a mladé predavačky Klára, Eva a Alena hľadajú šťastie, lásku a bezpečie v obchodnom dome Dunaj. Obchodný dom Dunaj otvára svoje brány a ožíva príbehmi tých, ktorí sa v ňom rozhodnú hľadať kus krásy v neistých časoch.

Príbehy lásky, priateľstva, sklamaní a hrdinstva, skryté za stenami ikonického obchodného domu Dunaj v dobe, kedy nádej musí umierať posledná.

Keď sa mladá zlodejka Klára skryje v priestoroch obchodného domu Dunaj, nečakane sa stáva jeho súčasťou. Skrz priateľstvá a lásku sa snaží o nový, lepší život po boku mladých kolegýň z oddelenia módy. Doba sa však rýchlo mení a ony v sebe musia nájsť hrdinstvo, aby prekonali jej nástrahy.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2022/2023 #seriál Dunaj k vašim službám