Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľký deň pre Markízu! Štartuje nový denný seriál, ktorý musí prekonať aj Oteckov

Poďte sa zoznámiť s novým denným seriálom. Toto je Mama na prenájom. Prvú epizódu uvidia diváci Markízy už v pondelok, 9. januára, o 17:45.

09.01.2023 06:00
debata
Takto vyzerá nový denný seriál Markízy - Mama... Foto: TV Markíza
mama na prenájom, bardy, zabranská, Takto vyzerá nový denný seriál Markízy - Mama na prenájom.
iveta, Čítajte aj Je Slovensko plné rasizmu, predsudkov a borovičky? Jojka s novým seriálom zaťala do živého

Úspešný gynekológ a spolumajiteľ prestížnej pôrodníckej kliniky Martin Toman (Adam Bardy) sám so svojím otcom Edom (Vlado Kobielsky) vychováva škôlkarku Hanku (Larisa Mižigar). Jej mama od nich odišla tak dávno, že Hanka si ju vôbec nepamätá. Martin však Hanke neuvážene sľúbil, že na jej šieste narodeniny mama príde a teraz netuší, ako svoj sľub naplní.

Takto vyzerá nový denný seriál Markízy! Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Takto vyzerá nový denný seriál Markízy - Mama...
Traf to!, Juraj „Šoko“ Tabaček Čítajte aj Traf to! prichádza na obrazovku, nahradí 5 proti 5. V čom bude iné a koľko bude RTVS stáť?

Úspešný gynekológ a spolumajiteľ prestížnej pôrodníckej kliniky Martin Toman (Adam Bardy) sám so svojím otcom Edom (Vlado Kobielsky) vychováva škôlkarku Hanku (Larisa Mižigar). Jej mama od nich odišla tak dávno, že Hanka si ju vôbec nepamätá. Martin však Hanke neuvážene sľúbil, že na jej šieste narodeniny mama príde a teraz netuší, ako svoj sľub naplní.

Toto sú hlavné postavy!

Martin Toman – Adam Bardy
Martin pracuje v gynekologicko-pôrodnickej nemocnici, ktorú spoluvlastní a pôsobí tam ako lekár. Jeho deň má presný a tvrdý režim. Keď ho niekto naruší, vyvedie ho to z miery. S pomocou svojho otca vychováva dcéru Hanu, ktorú jej matka, Martinova prvá láska opustila, keď mala len rok.

Hanka Tomanová – Larisa Mižigar
Tým, že Hanka vyrastala len so svojim otcom a dedom cítiť, že jej v živote chýba ženský element. Často krát prepadá záchvatom smútku za matkou, čo sa prejavuje či už plačom, alebo trucovaním na otca. Vtedy ju dokáže rozveseliť len dedo Edo. Hanka je doma stredobodom pozornosti a je zvyknutá, že všetko sa točí okolo nej. Občas dokáže s oboma poriadne pozametať.

markíza, tv markíza, logo, Čítajte aj Markíza neprestáva prekvapovať: Návrat šou po 17 rokoch. A teraz odhalenie moderátora

Dedo Edo Toman – Vlado Kobielsky
Dedo Edo je presným opakom svojho syna. Je to rojko, ktorý vidí svet vždy z tej lepšej stránky. Jeho heslom je – hlavne sa nevzdávať a užívať si koľko sa dá. Miluje spoločnosť ľudí a rád ich zabáva. Dokáže si vymýšľať neuveriteľné historky, čím dokáže Hanu vždy odlákať od smutných myšlienok na matku. Rád si vymýšľa, kde všade bol a čo všetko ako bývalý cestovateľ zažil.

Naďa Vernerová – Martina Zábranská
Naďa je divoká, chaotická a nezávislá mladá žena. Vyrastala bez matky a jej otec musel sám uživiť ju a jej dvoch súrodencov. Všetko si urobí po svojom, je nesmierne tvrdohlavá a nepočúva rady svojho okolia, čo sa často obráti proti nej. Je stále plná energie a pozitívne naladená, no mnoho krát si nepremyslí dôsledky svojho konania a správa sa veľmi impulzívne.

dunaj, dunaj k vašim službám, Čítajte aj Markizácke seriály v roku 2023: Pripravte sa na nálož noviniek a žánrov, ktoré tu doteraz neboli

Beáta Vernerová – Kamila Heribanová Beáta je Nadina najstaršia sestra. Je veľmi starostlivá, zodpovedná a niekedy až príliš konzervatívna. Potom ako ich matka odišla od rodiny, zhostila sa tejto role ona. Aj kvôli tomu nikdy nemala veľa času na seba, kamarátov a čo je najdôležitejšie, na mužov. Má 30+, stále žije so svojim otcom, pracuje v rodinnej reštaurácii, no už začína cítiť, že jej to úplne nevyhovuje.

Juraj Verner (Martin Klinčúch) Juraj je chodiaca nezodpovednosť. Najmladší člen klanu Vernerovcov. Je zvyknutý na to, že sa mu všetko prepečie. Stále býva s otcom, nevie si nájsť poriadnu prácu, sem tam vypomáha v reštaurácii, no stále prichádza s biznis plánmi, ktoré mu „konečne zmenia život”. Juraj chce totižto všetkým dokázať, že nie je taký lenivý looser, za akého ho všetci považujú.

Otec Dušan Verner (Maroš Kramár) Dušan je hlava rodiny a je ochotný urobiť všetko preto, aby svoje deti ochránil, aj keď to už nie je potrebné. Potom ako ich rodinu opustila matka, vybudoval rodinnú reštauráciu a o svoje deti sa postaral najlepšie ako vedel.

Boris Rusnák (Erik Žibek)
Boris je Martinovým najlepším kamarátom už od detstva a spolu s ním pracuje ako lekár. V minulosti bol zamilovaný do Evy, no tá však mala oči len pre Martina a zlomila mu srdce. Odvtedy strieda ženy. Nevie si to však ustrážiť, čo ho často krát dostáva do problémov. Využíva svoju vyšportovanú postavu a fakt, že je prototyp „sexy“ lekára vo svoj prospech.

Eva Ciranová (Kristína Kanátová)
Eva je Martinova spolužiačka z vysokej školy. Od prvého stretnutia vedela, že on je jej pravý. Je karieristka, zameraná len na seba. Je zvyknutá si vždy vybojovať a dostať to, čo chce. Eva je veľmi pohľadná a atraktívna žena. Je snom takmer každého chlapa. Na všetkých okrem Martina je však drsná a neprístojná. Nie je veľmi materinský typ, ale kvôli Martinovi sa snaží vybudovať si vzťah s jeho dcérou.

Lenka Benková (Diana Ristová)
Lenka je Nadina najlepšia kamarátka. Je veľmi lojálna, ak si niekoho obľúbi, je to na celý život. V ľuďoch vidí to najlepšie, no niekedy prehliada ich zlé vlastnosti. Oproti Nadi je oveľa rozumnejšia, pred tým ako niečo urobí, dvakrát si to premyslí. Nadi sa jej bláznivé nápady snaží vyhovoriť, no eventuálne jej stále pomôže.

Kvetka Vernerová (Helena Krajčiová)
Kvetka je Dušanova mladšiu sestra, Nadina milovaná teta. Nemá muža ani deti, ale Beátu, Naďu a Juraja berie ako svojich. Je k nim materinská, občas nahrádza rolu mamy, keď treba poradiť. Je dlhodobou redaktorkou ženského časopisu. Je odborníčka na všetko – ako schudnúť, ako odstrániť škvrny, ako vyliečiť chrípku… Kvetka je živá, excentrická, má rada ezoteriku, nosí nadmernú bižutériu a divoké farby. Rada si doberá svojho brata Dušana, ktorého neberie veľmi vážne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2022/2023 #rok 2023 #seriál Mama na prenájom