Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prvá seriálová premiéra roka 2023 je tu! Poďte sa zoznámiť s jojkárskou novinkou...

Toto je seriál Iveta...

08.01.2023 06:00
iveta, Foto:
Záber zo seriálu Iveta na Jojke.
debata (2)
iveta, srdce na dlani, Čítajte aj Markíza ide tvrdo proti Jojke! Takto jej chce prekaziť premiéru nového seriálu

Veľký deň pre Jojku je tu! Už v nedeľu večer odpremiéruje svoju novú komediálnu minisériu Iveta. Divákov čaká naozaj netradičný seriál, ktorý sa na obrazovkách ešte neobjavil. Ešte nikdy doteraz sa žiadna televízia nepustila do nakrúcania mimoriadne špecifického titulu, ktorý ukáže Slovákov bez škrupúľ. Žáner ani hlavnú hrdinku tohto originálneho seriálu sa jednoducho nedá zaškatuľkovať.

V prostredí plnom slovenských reálií rozpovie svoj príbeh Iveta, mladé dievča tmavej pleti, ktoré chce byť úplne iné ako všetci ostatní. Kráska z Trebišova sa medzi svojimi cíti ako ryba vo vode a z rodného mesta by nikdy neodišla nebyť nečakanej návštevy, vďaka ktorej objaví úplne nový svet.

Takto vyzerá nový seriál Iveta! Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Záber zo seriálu Iveta na Jojke.
tomáš a diana, maštalír, mórová, Čítajte aj Jojkárske seriály v roku 2023: Najväčší počet noviniek a mix žánrov, ktorý tu doteraz nebol

Toto sú hlavné postavy!

Iveta (Alžbeta Ferencová)
Mladá sebavedomá študentka Iveta si vie užívať život naplno. Je tvrdohlavá, nedáva si servítku pred ústa, vždy povie čo si myslí, neznáša intrigy a akýkoľvek nátlak. Rada sa zabáva, nepohrdne alkoholom, jej komunikácia s miestnymi chlapmi a mladíkmi je svojská ale aj vďaka tomu vždy dosiahne čo chce. Pôvabné dievča tmavej pleti s ambíciou byť iná ako všetci ostatní.

Diana (Zuzana Mauréry)
Vdova, matka mladej Ivety je hlboko veriaca kresťanka, k viere sa všemožne snaží priviesť aj svoju dcéru. Jej slabosťou sú neustále výčitky voči Ivete, ktorá je podľa nej neženská, nezodpovedná a lenivá. Dianu kvári jej veľké tajomstvo, kvôli ktorému sa trápi, denne chodí do kostola, verí v zázraky.

Borik (Daniel Fischer)
Roztržitý, nešťastný „objaviteľ“ dievčat, ktoré zháňa do bratislavského bordelu. Neznáša násilie, napriek tomu svojím správaním provokuje potenciálnych nepriateľov.

dunaj, dunaj k vašim službám, Čítajte aj Markizácke seriály v roku 2023: Pripravte sa na nálož noviniek a žánrov, ktoré tu doteraz neboli

Adrián (Milan Ondrík) Adrián je modelingový guru v Bratislave. Nekompromisný voči modelkám, prísny v práci, v súkromnom živote citlivý homosexuál. Očarený Ivetiným zjavom, odhodlaný zmeniť jej fádny život v Trebišove.

Kňaz (Jevgenij Libezňuk)
Trebišovský gréckokatolícky kňaz, ktorý sa všemožne snaží viesť svoje ovečky k pravdovravnosti a dodržiavaniu božích prikázaní.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #seriál Iveta #televízna sezóna 2022/2023 #rok 2023