Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľké januárové seriálové prekvapenie! Po dvoch rokoch konečne dorazí pokračovanie

Toto rozhodne nie sú nové Gilmorky, hoci by sa to tak mohlo zdať! Perfektný seriál Ginny & Georgia čaká januárová premiéra druhej série na Netflixe.

19.12.2022 06:00
ginny and georgia, Foto:
Druhá séria hitu Ginny & Georgia dorazí na Netflix už 5. januára.
debata
klinika grace, greys anatomy, ellen pompeo, Čítajte aj Najhoršie obavy sa naplnili: Najsledovanejší lekársky seriál sveta stratil hlavnú postavu

Pointa príbehu je založená na vzťahu 30-ročnej matky a svojej 15-ročnej dcéry, ktoré sú skôr kamarátkami ako tradičným chápaním vzťahu matky a dcéry. Usadia sa v gýčovom mestečku Wellsbury, ktoré síce trpí klasickým malomeštiackym syndrómom plynúcim z dobre fungujúcej ekonomiky. Rozhodne nejde o žiadny typický zapadákov, práve naopak. Je to bohaté malé mesto, kde je radosť žiť. Aspoň navonok sa tak tvári.

Whitney Houston: Smiem byť sama sebou? Čítajte aj Silvester v menších televíziách: Namiesto veľkých šou Whitney, Slunce, seno aj evitovka

Ginny & Georgia je úplne iný typ seriálu s poriadnou dávkou drámy, dokonca kriminálnej zápletky a od milého formátu Gilmore Girls, kde je všetko pozitívne a utešené má na míle ďaleko.

Finále prvej série ukázalo kruté zistenie Ginny o tom, že jej matka má poriadne temnú a kriminálnu minulosť a je dokonca vrahyňa, keď otrávila jedného zo svojich bohatých partnerov, s ktorým kedysi žila. Ako sa mladé dievča vysporiada s vedomím, že jej matka je vrahyňa?

Neboj sa, zlatko Čítajte aj December na HBO Max: Poteší posledná sériu hitu, ale aj filmové blockbustery

Zaťažená novým zistením, že Kenny – jej nevlastný otec – nezomrel prirodzenou smrťou, sa teraz Ginny musí vyrovnať so skutočnosťou, že Georgia nielenže zabila, ale zabila, aby Ginny ochránila. Na druhej strane Georgia by bola radšej, keby minulosť zostala v minulosti, napokon, musí plánovať svadbu! Ale vtipné na minulosti je, že nikdy nezostane dlho pochovaná.

Druhá séria Ginny & Georgia dorazí na Netlix už 5. januára!

Nové Gilmorky? Toto je seriál Ginny & Georgia Fotogaléria - 5 fotiek Všetky fotky
Matka s dcérou majú turbulentný vzťah.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Ginny and Georgia #televízna sezóna 2022/2023