Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bude z tohto malý hit Vianoc? Skeptické reakcie premenil Netflix na nadšenie!

Fanúšikovia Zaklínača dostanú od Netflixu počas Vianoc poriadne nadupaný darček!

20.12.2022 06:00
witcher, zaklínač, pokrvné puto, Foto:
Miniséria Zaklínač: Pokrvné pusto sa predstaví na Netflixe 25. decembra.
debata
Farma 14, Čítajte aj Slováci hromadne pri televízoroch: Rekordný koniec Farmy, valcoval aj futbal

To, že Netflix chce rozšíriť svet seriálového Zaklínača je dlhodobo známa vec. No pod dlhej dobe príprav a zvládnutí pandemických obmedzení sa konečne k divákom dostane prvý hraný spin-off seriál. Jeho produkciu sprevádzali mnohé problémy, nielen kreatívne, ale aj technické. Pôvodne sa hovorilo, že miniséria Zaklínač: Pokrvné puto by mohol mať šesť epizód. Napokon zasiahol Netflix a celý projekt prechádzal kreatívnym reštartom, na ktorom konci vznikli len štyri epizódy, respektíve štyri dejstvá.

mama na prenájom, Čítajte aj Markíza chystá silný nástup roka 2023! Náhrada za Oteckov pozná dátum štartu

Tie predstavia Kontinent 1 200 rokov pred udalosťami z pôvodného seriálu, ktorý sa aktuálne otriasa v základoch, keď po troch sériách odišiel z projektu Henry Cavill a nahradil ho Liam Hemsworth. Tretia série je našťastie hotová a premiéru bude mať v lete 2023. Je však otázne, ako sa tvorcovia vysporiadajú s výmenou hlavného hrdinu, ktorý odišiel uprostred produkcie celého projektu. Producenti jasne povedali, že Zaklínač by mal mať sedem sezón. Teraz má potvrdenú aspoň štvrtú s novou tvárou Zaklínača.

Peter Pellegrini Čítajte aj Politické diskusie v roku 2022: Títo politici sa najčastejšie ľuďom prihovárali cez televízne obrazovky

Avšak celý tento svet je tak obrovský a poskytuje enormný priestor na vytvorenie viacerých seriálových odnoží. Prvou lastovičkou je Pokrvné puto, ktoré bude mať premiéru už 25. decembra. Príbeh ukáže zlaté časy vlády Elfov na Kontinente a ich krutovládu. Ľudia a monštrá, ktoré sú známe z pôvodného seriálu ešte nedorazili do nadprirodzenej krajiny. Tyrania ľudu vyvolá myšlienky po prevrate, spojí sa sedem nespojiteľných vyvrheľov, ktorí sa rozhodnú všetkých zachrániť a zničiť nadvládu Elfov.

Kľúčom sú záhadné monolity, ktoré spájajú dimenzie a mohli by otvoriť brány medzi svetmi a vypustiť monštrá, ktoré by nepriateľov zničili.

lets dance, Čítajte aj Najúspešnejšia šou tohto roka? Pečenie to nebolo, divákov strhla svojou šou Markíza

Netflix konečne zverejnil plnohodnotný trailer k 4-dielnej minisérii a nedá sa neskrývať nadšenie! Kým doteraz Zaklínač: Pokrvné puto pôsobil nemastno-neslano, nové zábery sľubujú skvelú akciu a pre pravých fanúšikov Zaklínača viaceré odpovede, na ktoré v Zaklínačovi ešte nedostali odpoveď. A ako čerešnička na torte pôsobí prepojenie zdanlivo neprepojiteľných seriálov, ktoré delí tisícročie. Jedna postava z pôvodného seriálu zohrá kľúčovú úlohu. Odhaľte ju na konci traileru!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #zaklínač #The Witcher #The Witcher: Blood Origin #Vianoce 2022