Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto je nový divácky hit Neflixu! Zanechal za sebou aj neprekonateľné Stranger Things

To, že temná novinka Wednesday bude stávkou na istotu a prinesie vysoké čísla, čakali všetci. Avšak ohlas divákov bol enormný!

01.12.2022 09:25
wednesday, Foto:
Netflix má na konte nový hit! Je to temná novinka Wednesday.
debata

Wednesday sa zamerala na život temnej dcéry. Námet priniesol legendárny režisér Tim Burton, ktorý je známy svojím netradičným vizuálnym spracovaním svojich diel a bizarnosť preniesol aj do tejto neskoro jesennej novinky.

Takto vyzerá prvá séria hitu Wednesday! Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Záber z prvej série seriálu Wednesday.
gossip girl, Čítajte aj Seriálový december: Toto musíte vidieť! Kým prídu Vianoce, dočkáte sa skvelých hitov

Seriál je ladený ako temná dráma s odľahčeným humorom. Wednesday je tvrdá, bez emócií a už vystriedala veľa škôl, kde šírili len strach a preto vždy musela odísť. Jej rodičia sa rozhodnú, že musí ísť študovať tam, kde si nájde seberovných a netradičných priateľov. Prichádza do Nevermore Academy, kde sú zvláštni študenti a mohla by sem zapadnúť. Lenže… Aj táto škola skrýva krvavé tajomstvo a hlavná hrdinka, ktorá na seba strhne pozornosť ho začne odhaľovať! Mladú Wednesday stvárnila nádejná herečka Jenna Ortega.

Prvá osemdielna séria mala na Netflixe premiéru 23. novembra.

bičan, 5 proti 5, Čítajte aj Prvé veľké programové škrty v RTVS: Po 15 rokoch vysielania dostáva stopku táto stálica!

Za prvý týždeň od uvedenia si seriál Wednesday zaznamenalo neuveriteľných 341,23 miliónov hodín zhliadnutí. Je to nový rekord a novinka sa stala najsledovanejším anglicky hovoriacim seriálom v rámci prvého týždňa vysielania.

Jenna Ortega Čítajte aj Tento tanec ovládol internet, všetci milujú Wednesday! Ešte ste ho nevideli? Pozrite sa a pochopíte

Wednesday odsunula na druhé miesto zdanlivo neprekonateľnú 4. sériu Stranger Things, ktoré získalo od 30. mája do 5. júna 335,01 milióna hodín zhliadnutí.

Michal Borec Čítajte rozhovor Michal Borec: Hranice medzi televíznymi sezónami sa zotreli. Predbiehame sa, kto skôr uvedie niečo nové

Nateraz Netflix neoznámil nakrúcanie 2. série, čo je pomerne zvláštne, no nikto nepochybuje o tom, že tento megaúspešný formát bude pokračovať novými časťami. Nová séria by mohla doraziť v roku 2024.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #seriál Wednesday #Jenna Ortega