Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Druhá šanca neprestáva prekvapovať! Len zopár častí pred koncom a takýto počet divákov...

Gradujúca druhá séria lekárskeho hitu Markízy má na konte opäť väčší počet divákov ako týždeň predtým.

05.12.2022 06:00
druhá šanca, Foto:
Už len tri epizódy zostávajú do konca Druhej šance.
debata
wednesday, Čítajte aj Hit na Netflixe zachraňuje hlavná hrdinka. Inak je to premárnená šanca na skvelý bizarný seriál

Druhá šanca aj s trinástou premiérovou epizódou aktuálnej 2. série sa v oboch hlavných cieľových skupinách v pondelok 28. novembra 2022 stala na obrazovkách televízie Markíza suverénne najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

Pečie celé Slovensko II Čítajte aj Za zábavné relácie RTVS platí milióny. Koľko bude stáť nástupca Pečie celé Slovensko?

V cieľovej skupine 12 – 54 zinkasovala rating 9,4%, ktorý je posledné týždne už štandardom a nadpriemerný trhový podiel 28,6%. Medzitýždenne si tak z hľadiska ratingu polepšil o 0,1 percentu­álneho bodu a trhový podiel mu stúpol o 1,3 percentu­álneho bodu. Seriál Hranica zaznamenal na Jojke v rovnakej cieľovej skupine podiel na trhu 11,2% a film Život je krásny, keď sa nad tým zamyslíš na Jednotke RTVS podiel na trhu iba 5,6%.

gossip girl, Čítajte aj Seriálový december: Toto musíte vidieť! Kým prídu Vianoce, dočkáte sa skvelých hitov

Táto prilákala k obrazovkám fantastických 543-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov, čo je druhý najlepší výsledok v rámci aktuálnej sezóny. V porovnaní s minulým týždňom získala Druhá šanca na svoju stranu ďalších 22-tisíc divákov, pričom v čase vysielania mala dosah na 696-tisíc divákov (AvRch v CS 12+). Do konca série zostávajú už len tri epizódy.

Silnou jednotkou na trhu bola v čase vysielania aj nasledujúca úspešná reality šou Farma, pondelková premiérová epizóda si v cieľovej skupine 12 – 54 pripísala skvelý rating 4,9% a v rámci aktuálnej 14. série druhý najvyšší trhový podiel 28,2%.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #seriál Druhá šanca #Farma 14