Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza odkrýva prvé vianočné prekvapenie: Obľúbený seriál ponúkne špeciálnu epizódu!

Televízia Markíza pokračuje vo svojej tradícii nakrúcania vianočných špeciálov vybraných seriálov.

29.11.2022 06:00
pán profesor, Foto:
Záber z vianočného špeciálu Pána profesora.
debata
fico Čítajte aj Reakcia na kauzu Fica v RTVS: Snemy nevysielame, v TA3 a JOJ 24 tvoríme vlastné reportáže

Trhový líder už v minulosti bol známy tým, že pripravoval vianočné špeciály. Legendárne sú sviatočné epizódy Susedov, konkrétne v rokoch 2006, 2007, ktoré lámali rekordy sledovanosti. Tématickej časti sa dočkal kultový sitkom následne aj v roku 2019. V roku 2014 mal vianočnú pesničku seriál Búrlivé víno, išlo o cover piesne Johna Lennona – Happy Xmas (War Is Over), televíznu premiéru mal na Štedrý večer. Zimno-vianočnú epizódu mala aj Horná Dolná.

Miloš Kopecký Čítajte aj Trojka sa o pár dní definitívne vypne. Skončia sa aj obľúbené seriálové klasiky?

Veľkú pozitívnu odozvu majú za sebou Oteckovia a ich vianočný špeciál z roku 2019. Epizóda sa volala „Oteckovia – Vianočný zázrak“ a odvysielaná bola opäť počas Štedrého večera.

Minulý rok sa vianočných epizód dočkali Sestričky, ale aj Pán profesor. A tento rok sa v tradícii pokračuje. Pán profesor sa znova predvedie vo vianočnom šate!

O čom bude vianočný príbeh?

Zatiaľ, čo takmer všetci študenti zo Samovej 2. B. majú na Vianoce nejaký zaujímavý program, Juraj (benjamín Arvay) strávi Vianoce osamote v prázdnom byte, pri počítačových hrách. Keď sa to dozvedia primáni Lea (Hana Ružičková) a Saša (Alexandra Trajanov), chcú sa mu postarať o krásny vianočný zážitok, pretože cítia, že aj keď sa Juraj tvári, že mu na Vianociach nezáleží, opak je pravdou.

Vďaka obom iniciatívnym primánom sa spoja sily 2. B. a Laca Hudáka (samo trnka), ktorí spoločne pripravia v škole vianočný večierok, na aký Juraj nikdy nezabudne. A to ešte netuší, aký krásny vianočný darček má preňho v zálohe Emma (Simona Guľášová)!

Takto vyzerá vianočný Pán profesor! Fotogaléria - 8 fotiek Všetky fotky
Záber z vianočného špeciálu Pána profesora.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #seriál Pán profesor #Vianoce 2022