Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Stratená niť sa našla! Nemilosrdne krutý Príbeh služobníčky znova vstal z popola

Elisabeth Moss znova predviedla dychberúci výkon. Stvárnenie traumatizovanej ženy bolo mimoriadne ťažké, mohlo by sa zdať, že v istý moment už aj otravné, pretože sa jej správanie nedalo predvídať. Zhmotnila vnútornú nepohodu v každom divákovi. S pribúdajúcimi epizódami a jej prerodom sa objavila stará dobrá June. Citlivá, veľkorysá, no stále bažiaca po sofistikovanej pomste. Nezaostávala ani Yvonne Strahowski alias Serena Joy. Tú čakal rovnako veľký príbeh, kde z piedestálu padla na samé dno, otázne je, či odveká manipulátorka nezaseje semienka zla, keď znova získa pevnú nohu pod nohami. Náboženský fanatizmus je element, ktorý sa nedá vykynožiť.

Piata séria ako celok bola výborná. Zmizla nuda, každá časť prinášala zaujímavé zápletky, potrebný vývoj postáv, ktorý bol tak potrebný. Rozhodnutie o konci, paradoxne, zachránilo krk tomuto seriálu. Razom prišla motivácia poriadne šliapnuť na plyn, nebáť sa ísť do ťažkých zápletiek, veľkoryso obsiahnuť životy hlavných postáv v Kanade, ale dobre fungoval pohľad do Gileádu.

Totalitná krajina prináša adekvátne zhnusenie, ale zároveň zdesenie, ktoré sa postupne rozširuje aj do slobodného sveta. Pripravovaná šiesta séria určite prinesie mnohé prekvapenia a zvraty, ktoré posadia do kresiel všetkých skalných fanúšikov. Zostáva len dúfať, že na ňu sa nebude dlho čakať a podarí sa zrealizovať, aspoň, koncom budúceho roka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Elisabeth Moss #Príbeh služobníčky #Hulu #HBO Max #Yvonne Strahovski