Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Napätie stúpa! Odhalí veľké finále Pána profesora najväčšie tajomstvo série?

Televízia Markíza v utorok večer uzavrie vysielanie štvrtej série obľúbeného rodinného seriálu. Trinásta epizóda by mala zodpovedať na najväčšie tajomstvo - kto je otcom bábätka Klaudie?

22.11.2022 06:00
pán profesor, maštalír, Foto:
Pána profesora čaká finále 4. série!
debata

V záverečnej, trinástej epizóde celej série preberá vedenie školy Laco (Samo Trnka), pretože Rácz (Roman Luknár) sa zranil pri výbuchu v sklade. To pritiahne na gymnázium ministerskú kontrolu, voči ktorej nemá submisívny a lenivý Laco žiadnu šancu.

markíza, Čítajte aj Markíza v roku 2023: Veľký seriálový reštart a televízne novinky, ktoré prekvapia

Ale karty sa obrátia, keď sa nekompromisná ministerská úradníčka (Milena Minichová) zapozerá do Sama. Ten má však miesto lobovania v prospech školy plnú hlavu Klaudie (Gabika Marcinková), ktorej sa blíži pôrod. Ani v najhoršom sne si však nikto nepredstavoval, aký dramatický bude… Samo môže iba dúfať, že všetko dobre dopadne.

joj 2023, Čítajte aj Jojka v roku 2023: Obrovské množstvo seriálov, neprekvapujúci návrat stálic

Emočne vybičovaná epizóda rozohrá niekoľko kľúčových dejových zápletiek. Nebude chýbať tá najhlavnejšia a to, kto je otcom dieťaťa. Nájde Samo s Klaudiou svoj happyend? Tvorcovia nezabúdajú ani príbehy žiakov a diváci sa môžu tešiť na ďalší. A nebudú chýbať ani hviezdni hostia! Vo finálovej epizóde sa objaví herečka Milena Minichová, pre ktorú to je veľký návrat na obrazovky po dlhšom čase.

Vo finálovej časti Pána profesora sa objaví ako... Foto: TV Markíza
pán profesor, minichová, Vo finálovej časti Pána profesora sa objaví ako hosť, herečka Milena Minichová.

"V seriáli Pán profesor hrám pani z ministerstva školstva, ktorá kontroluje a vyberá schopných ľudí to tímu v školských zariadeniach. Moja postava je žena, ktorá je veľmi prísna a dôsledná, pracovitá, až to podľa mňa preháňa. Je pre ňu dôležitá vzdelanosť a dokonalosť. Vyžaduje to od seba, ale aj od ľudí naokolo. Z toho dôvodu vznikajú rôzne vtipné situácie, ktoré sú až absurdné,“ načrtla Minichová svoju epizódnu rolu.

"Postava šéfky sa mi hrala veľmi dobre, pretože pri nakrúcaní vznikali rôzne vtipné situácie. Vyskúšala som si polohu, ktorú tak často nedostávam. Dôležité ale je, aký bude výsledok. Som veľmi zvedavá, ako to v celkom kontexte bude vyzerať a ako bude moja postava v celku pôsobiť,“ uzavrela herečka.

To však nie je všetko! Do deja zasiahne aj topmodel Miro Čech. "Nebola to moja prvá skúsenosť pred kamerami. Vďaka modelingu som mal možnosť hrať v rôznych kampaniach, kde bola takáto spolupráca s kamerou a kameramanom vyžadujúca. Takže som nadobudol nejaké skúsenosť. Kým som sa v jednotlivých obrazoch len pohyboval, bolo mi to prirodzené. Ako náhle som musel niečo povedať, vstúpiť do dialógu, synchronizovať sa s ľuďmi, bolo to pre mňa peklo. Mal som stres, ale musel som sa prekonávať. Nakoniec to dúfam, že celé dobre dopadlo,“ vysvetliť so smiechom úspešný topmodel.

Ako dopadne 4. séria Pána profesora? Diváci uvidia finále v utorok večer o 20:30 na Markíze.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #seriál Pán profesor