Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka chystá seriálovú revolúciu: Predstavila chystané novinky, ktoré neuvidíte v roku 2023

Televízia JOJ netradične predstavila ambiciózne projekty, ktoré sú aktuálne v produkčnej fáze a zrejme ich diváci neuvidia v roku 2023. Je však jasné, že môžu poriadne zamiešať kartami v roku 2024 a neskôr! Spoločným menovateľom nových projektov sú aktívne koprodukcie, najmä s Českou televíziou. Znova sa púšťa do odvážnych žánrových experimentov, keď pripravuje historicko-mysteriózny seriál, ale je evidentné, že plánuje ukončiť Nemocnicu a pozná už za ňu aj náhradu.

03.06.2023 06:00
ranč, pocisková, Foto:
Jojka chystá nový seriál Ranč s hviezdami seriálu Nemocnica. Blíži sa koniec seriálového hitu?
debata (1)

1. Call My Agent

Jojka pripravuje spolu s Českou televíziou adaptáciu populárnej francúzskej dramedy série Dix pour cent, ktorá sa stala obrovským medzinárodným hitom a získala cenu Emmy 2021 za najlepší komediálny seriál. Divákom prináša svet slávy, intríg, humoru a nikdy nekončiacej práce hereckých agentov. Unikátnosťou celého projektu je, že herecké hviezdy, ktoré agentúra zastupuje, hrajú samé seba.

televízor, televízia, ovládač, Čítajte aj Komerčné televízie nič nepochopili. Nemožno všetko merať peniazmi, hovorí český veľvyslanec o vypínaní českých TV na Slovensku

V kastingovej agentúre je každý deň plný nástrah – snaha uspokojiť náročné potreby hereckých hviezd, neustály boj s konkurenciou, komplikované osobné vzťahy, ktoré sa pletú do pracovných záležitostí. To všetko musí každý agent zvládnuť a obstáť v boji, ktorý prináša mnoho absurdných a komických situácií, dojemných momentov a skutočnú ľudskú drámu. V hlavnej úlohe by sa mal objaviť Tomáš Maštalír.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #Vianoce 2022