Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Druhá šanca stále naberá divákov: Koniec sa však blíži, poznáme dátum finále

Kedy sa diváci budú musieť rozlúčiť s Druhou šancou na dlhý čas?

21.11.2022 06:00
druhá šanca, koleník, Foto:
Druhá šanca pozná dátum svojho veľkého finále.
debata

Druhá šanca aj s jedenástou premiérovou epizódou aktuálnej 2. série opäť ovládla televízne obrazovky. V oboch hlavných cieľových skupinách sa v pondelok 14. novembra 2022 stala na obrazovkách televízie Markíza suverénne najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

markíza, Čítajte aj Markíza v roku 2023: Veľký seriálový reštart a televízne novinky, ktoré prekvapia

Dramatický seriál z lekárskeho prostredia dosiahol v cieľovej skupine 12 – 54 rating 9,2% a nadpriemerný trhový podiel 31,1%. Seriál Hranica zaznamenal na Jojke v rovnakej cieľovej skupine podiel na trhu 14,8% a film Prípad Collini na Jednotke RTVS podiel na trhu iba 2,6%.

Spomínaná epizóda prilákala k obrazovkám 539-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov a v tejto širšej cieľovej skupine mu taktiež patril status najsledovanejšieho programu dňa. Zároveň ide v rámci aktuálnej sezóny o druhý najlepší výkon, pričom medzitýždenne si Druhá šanca polepšila o ďalších 15-tisíc divákov. V čase vysielania mala epizóda dosah až na 704-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

Silnou jednotkou na trhu bola v čase vysielania aj nasledujúca úspešná reality šou Farma, pondelková premiérová epizóda si v cieľovej skupine 12 – 54 pripísala skvelý rating 4,3% a nadpriemerný trhový podiel 24,9%.

Druhá šanca pozná dátum veľkého finále druhej série! Diváci sa s obľúbeným seriálom rozlúčia až tesne pred Vianocami. Epizóda s poradovým číslom 16 bude odvysielaná 19. decembra. Kedy sa dostane tretia séria na obrazovky je otázne, keďže taliansky originál bude mať premiéru najskôr na jeseň 2023. Až potom sa môže adaptovať pre zahraničné trhy. Preto je pravdepodobné, že sa Druhá šanca vráti až v roku 2024.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #seriál Druhá šanca