Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Markizácke seriály v roku 2023: Pripravte sa na nálož noviniek a žánrov, ktoré tu doteraz neboli

2. Dunaj, k vašim službám

Tento seriál môže poriadne zamiešať kartami! Už na jar 2023 plánuje Markíza uviesť na obrazovky svoj úplne prvý výpravný dobový seriál. Píše sa rok 1939 a podobne ako všetky veľké európske mestá už aj Bratislava má svoj moderný obchodný dom. Osudy ľudí s ním spätých vyrozpráva nový seriál, ktorého dej je zasadený do komplikovanej doby vyhlásenia slovenského štátu, kedy Slovensko síce vstupuje do svojej samostatnej existencie, prakticky sa však stáva vazalom nacistického Nemecka a o demokracii môže len snívať.

Takto vyzerá prvý historický seriál Markízy! Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Prvé zábery z nového seriálu televízie Markíza...

Na pozadí týchto historických okolností sa odohrávajú osudy jednotlivých postáv – majiteľov a zamestnancov obchodného domu. Niektoré sú smutné, pravdivé, komické i romantické. Tiež však napínavé, plné dramatických zvratov a fatálnych rozhodnutí.

Seriálová novinka bude doslova nabitá tými najväčšími hereckými esami, diváci sa môžu tešiť na množstvo vizuálne atraktívnych prostredí a krásne dobové kostýmy. Pre Markízu ju natáča spoločnosť Beetle producenta Petra Kelíška, ktorá stojí aj za seriálovým megahitom Druhá šanca.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2022/2023 #rok 2023