Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markizácke seriály v roku 2023: Pripravte sa na nálož noviniek a žánrov, ktoré tu doteraz neboli

Televízia Markíza chce v roku 2023 poriadne zaexperimentovať a priniesť divákom viaceré seriálové novinky. Po rokoch spoliehania sa na overené hity musí trhový líder zariskovať a vystúpiť so svojej komfortnej zóny a pokúsiť sa posunúť svoju pôvodnú tvorbu o level vyššie. Toto uvidíte v roku 2023!

03.01.2023 06:00
dunaj, dunaj k vašim službám, Foto:
Prvé zábery z nového seriálu televízie Markíza - Dunaj, k vašim službám.
debata (2)

1. Mama na prenájom

Alebo lepšie povedané, náhrada za Oteckov! Práve tento titul sa čoskoro stane novým denným seriálom, o ktorom sa niekoľko mesiacov špekulovalo. Markíza prinesie už na jar 2023 nový romanticko-komediálny denný seriál, ktorý v pracovné podvečery vystrieda niekoľkoročný divácky hit Oteckovia. Vzniká v internej produkcii na základe námetu úspešného tureckého seriálu Moja sladká lož (Benim Tatlı Yalanım resp. My Sweet Lie).

Silvester 2022, markíza, Čítajte aj Silvestrovská sledovanosť: Žiadna sláva! Markíza obišla s prirovnaním o najväčšej prírodnej katastrofe
Takto vyzerá nový denný seriál Markízy! Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Takto vyzerá nový denný seriál Markízy - Mama...

Príťažlivého lekára Martina (Adam Bardy) opustila žena, svojej malej dcérke Hanke (Larisa Mižigar) sa však bál povedať pravdu. Vymyslel si preto milosrdnú lož, že jej mama sa stará o opustené deti v Afrike, ktoré nemajú žiadnych rodičov a potrebujú práve ju. Sám sa však zamotal do svojho klamstva a Hana si teraz myslí, že jej matka príde na oslavu jej šiestych narodenín. Náhoda mu v stave najvyššej núdze privedie do cesty krásnu, ale svojskú Naďu (Martina Zábranská), s ktorou sa dohodne, že zohrá úlohu matky na návšteve. Lenže Hankinými narodeninami sa tento príbeh ani zďaleka neskončí.

Video
the last of us, Čítajte aj Seriálový január: Rok 2023 sa začína bombastickými hitmi! Toto nemôžete zmeškať

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2022/2023 #rok 2023