Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Pripravte sa na fantastický seriálový rok 2023! Tieto top hity si nemôžete nechať ujsť

13. The Morning Show – Apple TV+

Jeden z najočakávanejších seriálov tohto roka je tretia séria hitu s Jennifer Aniston a Reese Witherspoon! Tvorcovia v druhej sérii sa rozhodne nedržali skrátka a nové časti sľubujú opäť vybičovaný dej a skvelé herecké výkony a najmä, pohľad do falošného a povrchného šoubiznisu!

Trailer k druhej sérii.

14. And Just Like That… (Ako to bolo ďalej…) – HBO Max

Nové časti Sexu v meste sú už takmer na dosah! Druhá séria spin-off seriálu by mohla stihnúť premiéru do leta tohto roka. Carrie, Charlotte a Miranda znova ukážu, ako ich život vyzerá po 50-tke, čo rozhodne neznamená, že by si nemali užívať plnými dúškami!

Trailer k prvej sérii.

15. Succession (Boj o moc) – HBO Max

V apríli 2023 bude pre divákov pripravená 4. séria tejto nemilosrdne chladnej drámy! Seriál Succession (Boj o moc) rozpráva príbeh o miliardárskej rodiny Royovcov, ktorá má v rukách mediálne impérium Waystar Royko a jeho prežitie závisí v každodennom boji o moc. Rodinné dedičstvo čelí vonkajším útokom, ale najmä vnútorným. Na jednej strane stojí nekompromisný otec, ktorý je zástancom starého systému. Konzervatívna hlava rodiny bojuje proti vlastným deťom a liberálnemu systému. Občas sa mu to podarí, občas nie. Na druhej strane barikády sú potomkovia klanu Royovcov. Každý je iný a každý má inú predstavu, ako viesť impérium. A to je hnací motor pre všetky intrigy, zrady, faloš, neúprimnosť. Seriál Succession ukazuje doslova choré vzťahy medzi členmi rodiny, pričom je absolútne čudné, že títo ľudia sú schopní popri sebe koexistovať.

16. Star Trek: Discovery – Paramount+

Piata séria je už na ceste! Aj, keď nemá presne určený dátum premiéry. Nové spracovanie klasického Star Treku pokračuje. seriál Star Trek: Discovery, ktorý od začiatku bol vnímaný rôznorodo. Rozbil takmer všetko, na čo boli skalní fanúšikovia zvyknutí. Bolo evidentné, že prioritou bola nová generácia divákov, ktorá nevyrástla na pôvodných seriáloch a nemá s nimi prepojenie. Seriál o vesmírnej lodi Discovery dostal štedrý rozpočet, čoho výsledkom boli filmové vizuálne efekty, úplne nové postavy a netradične do čela sa postavila žena Michael Burnham (Sonequa Martin-Green), svojrázna nevlastná sestra Spocka so syndrómom nesmrteľného hrdinu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Apple TV Plus #Disney Plus #HBO Max #televízna sezóna 2022/2023 #Vianoce 2022 #rok 2023