Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Pripravte sa na fantastický seriálový rok 2023! Tieto top hity si nemôžete nechať ujsť

9. Ginny & Georgia – Netflix

Tieto netradičné Gilmorky by sa konečne mali dočkať premiéry vytúženej druhej série, na ktorú sa čaká takmer dva roky! Ginny & Georgia je úplne iný typ seriálu s poriadnou dávkou drámy, dokonca kriminálnej zápletky a od milého formátu, kde je všetko pozitívne a utešené, má na míle ďaleko.

Trailer k prvej sérii.
Nové Gilmorky? Toto je seriál Ginny & Georgia Fotogaléria - 5 fotiek Všetky fotky
Matka s dcérou majú turbulentný vzťah.

10. Queen Charlotte: A Bridgerton Story

V pôvodnom seriáli je kráľovná vykreslená ako povrchná osoba, ktorá sa hanbí za svojho mentálne chorého manžela. Svoje zlomené srdce si lieči okázalými večierkami, ohováraním šľachty, ktorá sa jej za každú cenu snaží zapáčiť. Lenže to tak nebolo vždy! Ona si tiež zažila svoju veľkú lásku a myslela si, že ich čaká happyend. Nová miniséria ukáže jej mladé roky, počas ktorých bola úplne iná ako v pôvodnom seriáli.

Druhá séria hitu Bridgerton od Netflixu Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Druhá séria hitu Bridgerton dorazí  na Netflix...

11. Invasion – Apple TV+

Tento seriál rozdeľuje fanúšikov sci-fi. Jeden tábor ho velebí, druhý hejtuje. Pravdou je, že je to úplne inak poňaté sci-fi, na aké sme boli zvyknutí. Nie je to prvoplánový seriál, kde od začiatku decimujú mimozemšťania Zem. Príbeh sa začína nenápadne, „posledným dňom Zeme“, keď ešte všetci žili v sladkej nevedomosti. Tajomné udalosti šíriace sa po planéte dávajú tušiť, že sa niečo deje. Seriál ukazuje príbehy vybraných jednotlivcov. Treba sa do deja vhĺbiť, dôverovať tvorcom, že predvedú skvelý príbeh a on sa dostaví!

Trailer k prvej sérii.

12. Foundation – Apple TV+

O tomto knižnom diele sa hovorilo, že sa nedá sfilmovať pre svoju rozsiahlosť a náročnosť. Lenže pred rokmi nikto netušil, že televízny svet zažije obrovský posun a trúfne si aj na tie najnáročnejšie kúsky. Prvá séria Nadácie je na tom podobne ako Invasion. Dej sa rozbieha veľmi pozvoľne a treba ho naplno vnímať a pamätať si súvislosti. Napokon, tvorcovia hovoria, že potrebujú osem sezón, kým dokážu adekvátne povedať príbeh celého seriálu, preto je logické, že prvá séria sa rozbieha len zľahka. To však neznamená, že je zlá. Práve naopak. Postupne dostane každého. Treba byť len trpezlivý.

Trailer k prvej sérii.
Vizuálne divadlo! Toto je seriál Foundation Fotogaléria - 6 fotiek Všetky fotky
Záber z prvej série hitu Foundation od Apple TV+.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Apple TV Plus #Disney Plus #HBO Max #televízna sezóna 2022/2023 #Vianoce 2022 #rok 2023