Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Rok 2022 bol poriadne krutý: Televízie nemilosrdne rušili, tieto veľké hity to neprežili

13. Killing Eve – HBO Max

Mala to byť veľkolepá rozlúčka so skvelou a netradičnou kriminálkou. Na poslednú sériu sa pomerne dlho čakalo a dokonca hrozilo, že by vôbec nevznikne, keďže hlavné predstaviteľky – Jodie Comer a Sandra Oh – sú na roztrhanie. Istý čas to vyzeralo tak, že nebudú mať čas nakrútiť rozlúčku. Avšak nechceli nechať príbeh otvorený. Lenže štvrtá séria absolútne nenaplnila očakávania zbesilej naháňačky medzi Eve Polastri a Villanelle. Nedalo sa ubrániť dojmu, že tvorcovia ušili príbeh horúcou ihlou, stratila sa povestná iskra, originalita a samotný záver? Nuda!

14. Dead to Me – Netflix

Po troch sezónach sa tento trpko-komediálny seriál skončil. Našťastie opäť plánovane a tak diváci dostali to, načo dlho čakali. Celý príbeh dvoch žien, ktoré spájajú vraždy ich osudových mužov konečne uzavrel. Podarí sa im uniknúť spravodlivosti? Alebo priznajú svoje zločiny z afektu a pôjdu za mreže? Hoci tretia séria bola rozlúčková, je jasné, že bude opäť poriadne divoká a dopraje postávam dostatočné konce. Pritom je ťažké si predstaviť, aké konce si tieto postavy zaslúžia. To je ďalšia devíza tohto seriálu. Divák je nútený vyjsť zo svojej komfortnej zóny a lavírovať na hrane zákona. Pôjdu nakoniec všetci do väzenia? Priznajú sa? Alebo budú žiť na slobode s poriadnymi výčitkami svedomia, čo sa rovná v podstate väzeniu a nebudú vedieť už nikdy normálne fungovať?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #This is Us #Westworld #Dynasty #Charmed #Batwoman #New Amsterdam #Roswell: New Mexico #Why Women Kill #Vianoce 2022