Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Rok 2022 bol poriadne krutý: Televízie nemilosrdne rušili, tieto veľké hity to neprežili

Za celý rok 2022 sa skončilo viac ako sto hraných seriálov, prinášame zoznam tých najväčších hitov, ktoré tento rok dostali stopku.

30.12.2022 06:00
new amsterdam, Foto:
Rok 2022 sa stal osudným aj pre hit New Amsterdam.
debata

1. Westworld – HBO

O jedno z najväčších negatívnych prekvapení sa postaralo HBO, ktoré bez milosti zrušilo jeden zo svojich najdrahších seriálov – Westworld. A práve vysoké výrobné náklady a klesajúca sledovanosť mali za následok, že tento seriál nemá šancu dostať adekvátny záver. Tvorcovia od začiatku deklarovali snahu nakrútiť päť sezón, pričom celý príbeh mali do detailu premyslený, čo potvrdil aj záver štvrtej série. Piata sezóna mala byť veľkolepá a mal sa odohrať kľúčový boj medzi ľudstvom a humanoidmi, ktorí nadobudli vedomie a chceli sa svojim uzurpátorom pomstiť za zverstvá, ktoré na nich páchali. Nič z toho nebude. Westworld nikdy svoju bodku nepovie.

2. This is Us – NBC

Tesne pred letom sa s divákmi rozlúčil jeden z najväčších hitov v klasickej televízií. This is Us malo však záver dlhodobo naplánovaný a seriál dostal veľkolepú a poriadne emotívnu bodku po šiestich sériách. Seriál ukázal niekoľko generácií, no primárne sa zameral na Rebeccu (Mandy Moore) a Jacka (Milo Ventimiglia). Ich osudový vzťah plný nefalšovanej lásky a výchovu troch detí – Kate (Chrissy Metz), Kevina (Justin Hartley) a Randalla (Sterling K. Brown). Jedna rodina, obrovský príbeh. Postupne sa dej prelínal s minulosťou a súčasnosťou, vysvetľoval konanie postáv, ich pohnútky a najmä poodhaľoval obrovské zvraty v tejto rodine.

Takto vyzerá posledná séria This is Us Fotogaléria - 6 fotiek Všetky fotky
Záber zo šiestej série hitu This is Us.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #This is Us #Westworld #Dynasty #Charmed #Batwoman #New Amsterdam #Roswell: New Mexico #Why Women Kill #Vianoce 2022