Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pán profesor nepotvrdil nárast, Bez servítky znova podvečerný divácky megahit

S nástupom nepriaznivého počasia a krátkych dní sa menia aj zvyky divákov, ktorí sa vracajú do obývačiek skôr.

15.11.2022 06:00
nemocnica, pocisková, autner, czuczor, Foto:
Jojkárska Nemocnica naďalej valcuje.
debata
sex v meste, ako to bolo dalej, sarah jessica parker, Čítajte aj Hviezdy Sexu v meste naplno nakrúcajú nové časti: Takto vyzerajú prvé fotky

Nemocnica sa už tradične stala, aj minulý utorok, Ten sa v utorok stala najsledovanejším nespravodajským programom dňa, keď zaznamenal sledovanosť 10,4% a podiel 24,3% v cieľovej skupine 12+. Seriál Nemocnica zasiahol až 616-tisíc divákov (AvRch), pričom celkovo ho sledovalo 480-tisíc divákov. V komerčnej cieľovke však bola krátka na Pána profesora, keď dosiahla 6,8% sledovanosť.

Dráčik Čítajte aj Zvrat v kauze Dráčik: Svoje názory budem písať aj naďalej, prvýkrát zareagoval majiteľ

Podvečerná denná kuchárska šou Bez servítky láme rekordy. V pondelok 7. novembra dosiahla zatiaľ najlepší výsledok tejto sezóny. So sledovanosťou 8,4% a podielom 25,1% sa v pondelok stala absolútnym víťazom vo svojom vysielacom čase. V utorok šou dosiahla sledovanosť 8,2% a podiel 23,8%. Šou zasiahla až 547-tisíc divákov (AvRch), pričom ju sledovalo 378-tisíc divákov.

Snehová kráľovná: Krajina zrkadiel Čítajte aj Jojka o ruskej produkcii: Nie je nám ľahostajné dianie na Ukrajine, máme však dlhodobé záväzky

Markizácky Pán profesor nepotvrdil nečakaný výstrel smerom nahor. Pred dvoma týždňami sa výkon vtedy vysielanej epizódy nečakane vyšvihol. Premiérová časť obľúbeného seriálového hitu dosiahla v tejto cieľovej skupine v rámci aktuálnej sezóny doteraz rekordný rating 8,4% a výborný trhový podiel 23,3%. Pán profesor si tak medzitýždenne z hľadiska ratingu aj trhového podielu polepšil o zhodných 1,9 percentuál­neho bodu.

Televízia, diaľkový ovládač Čítajte aj Rekordné zdražovanie v televíziách: Budúci rok stúpnu ceny o desiatky percent

Táto epizóda prilákala k obrazovkám v rámci aktuálnej série rekordných 368-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov, pričom v čase vysielania mal dosah na 518-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

Minulý týždeň Pán profesor sa vrátil do svojich štandardných hodnôt. V cieľovke 12 – 54 však tesne vyhral nad Jojkou a jej Nemocnicou, to posledné týždne nebolo už pravidlom. V tejto skupine epizóda dosiahla 6,9% sledovanosť s 22,5% podielom na trhu. Celkovo pri obrazovkách sedelo 325-tisíc divákov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV JOJ #TV Markíza #seriál Pán profesor #Bez servítky #seriál Nemocnica