Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka zatlačená do kúta, pondelky patria Markíze: Druhá šanca a Farma nedáva ničomu šancu

Gradujúca jesenná sezóna ukázala, že najsilnejším dňom pre Markízu je pondelok, kde kraľuje Druhá šanca a Farma. To však nebude trvať dlho, postupne sa blížia Vianoce a tento tandem čaká koniec. Jojka má v tento deň problém, pretože jej programy nemajú šancu byť jednotkou na trhu.

14.11.2022 06:00
farma, Foto:
Gradujúca Farma je lákadlom pre divákov.
debata

Druhá šanca aj s desiatou premiérovou epizódou aktuálnej 2. série potvrdzuje svoju pozíciu najobľúbenejšieho programu na trhu. V oboch hlavných cieľových skupinách sa v pondelok 7. novembra 2022 stala na obrazovkách televízie Markíza suverénne najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

Táto epizóda v cieľovej skupine 12 – 54 získala stále nadpriemerný rating 9,4% a trhový podiel 30%. Seriál Hranica zaznamenal na Jojke v rovnakej cieľovej skupine podiel na trhu 14,8% a film Úplní cudzinci na Jednotke RTVS podiel na trhu iba 6,6%.

Desiata časť prilákala až 524-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov a v tejto širšej cieľovej skupine mu taktiež patril status najsledovanejšieho programu dňa. V čase vysielania mala Druhá šanca dosah až na 678-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

Silnou jednotkou na trhu bola v čase vysielania aj nasledujúca úspešná reality šou Farma, pondelková premiérová epizóda si v cieľovej skupine 12 – 54 pripísala skvelý rating 4,5% a nadpriemerný trhový podiel 24,8%. Inkognito na Jojke si v rovnakej cieľovej skupine pripísalo trhový podiel iba 14,2%.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #seriál Druhá šanca #Farma 14