Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najočakávanejší seriál roku 2023 uvidíte veľmi skoro! Epická dráma pozná dátum štartu

O premiére dlho chystanej novinky televízie HBO, ktorá sa zaraďuje medzi najdrahšie domovskej stanice, sa dlho špekulovalo. Teraz je všetkým dohadom koniec. The Last of Us sa predstaví už 16. januára slovenským divákom na HBO Max.

25.11.2022 06:00
the last of us, Foto:
Jeden z najočakávanejších seriálov roku 2023 uvidia slovenskí diváci už 16. januára na HBO Max.
debata
príbeh služobníčky, Čítajte aj Stratená niť sa našla! Nemilosrdne krutý Príbeh služobníčky znova vstal z popola

Apokalypsa nebývalých rozmerov sa predstaví hneď na začiatku budúceho roka, pričom samotný seriál spustil produkciu ešte počas koronakrízy a nakrúcanie preto trvalo dlhšie, ako sa plánovalo. K tomu treba pripočítať náročnú postprodukciu, tvorcovia sľubujú dokonalý filmový vizuálny zážitok. Nečudo, že The Last of Us patrí medzi najdrahšie projekty HBO a má byť niekoľkoročným pilierom programovej štruktúry, podobne ako Hra o tróny a jej spin-off seriály.

Dráčik Čítajte aj Dráčik sa dostal do hľadáčika polície. Vyšetruje ho za konšpiračné články na webe

Príbeh The Last of Us je založený na populárnej počítačovej hre, v ktorej sa ľudstvo dostalo do slepej uličky a takmer vymrelo. Tí, čo prežili apokalypsu, sa skrývajú a bojujú o každodenné prežitie. Zvyšok sa premenil na krvilačné beštie, ktoré číhajú na svoju korisť.

Dej seriálu sa odohráva 20 rokov po zničení modernej civilizácie, pôvodný svet sa postupne mení na trosky. Pýcha ľudstva chátra spolu s architektúrou. Práve zničený svet má učariť divákom, pretože tvorcovia museli vytvoriť reálne ruiny. Joel, otrlý preživší, je najatý, aby prepašoval štrnásťročnú Ellie z tiesnivej karanténnej zóny. To, čo začína ako malá zákazka, sa čoskoro zmení na brutálnu a srdcervúcu cestu, kedy obaja musia precestovať USA a prežitie jedného závisí od druhého.

Yellowstone Čítajte aj Rod draka alebo Pán prsteňov? Zabudnite! Kráľom televíznych ratingov je Kevin Costner

V hlavných úlohách sa predstaví Pedro Pascal ako Joel, Bella Ramsey ako Ellie, Gabriel Luna ako Tommy ďalej Anna Torv ako Tess, Nico Parker ako Sarah, Murray Bartlett ako Frank, Nick Offerman ako Bill, Melanie Lynskey ako Kathleen, Storm Reid ako Riley , Merle Dandridge ako Marlene, Jeffrey Pierce ako Perry, Lamar Johnson ako Henry, Keivonn Woodard ako Sam, Graham Greene ako Marlon a Elaine Miles ako Florence.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO #HBO Max #televízna sezóna 2022/2023 #The Last of Us