Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Netflix sa zatriasol v základoch: Nikdy by nikoho nenapadlo, že tento hit stratí hlavného hrdinu

Sú správy, ktoré naozaj nikto nečaká. Keď prídu, nedá sa skrývať šok.

01.11.2022 06:00
the witcher, zaklínač, Foto:
Tretia séria Zaklínača bude pre Henryho Cavilla posledná.
debata
ultimátum, ján koleník, Čítajte aj Svetový úspech Jojky: Toto ešte nedokázal žiadny iný slovenský seriál

Z tohto súdka je aj najnovší informácia od Netflixu. Fanúšikom jedného z top hitov streamovacieho gigantu zamrzol úsmev na tvári. Bolo síce oznámené, že Zaklínač dostáva predčasnú objednávku na štvrtú sériu, pričom tretia bude mať premiéru až v lete 2023. Ruka v ruke s touto radostnou správou prišla aj šokujúca. Hlavný predstaviteľ Geralta z Rivie – herec Henry Cavill – v tejto ikonickej úlohe končí. S okamžitou platnosťou.

Herec sa vzdal Zaklínača a od štvrtej série nastupuje na jeho mieste, nemenej, známe meno. Postavu prevezme herec Liam Hemsworth.

Trailer k druhej sérii Zaklínača, tretia bude mať premiéru v lete 2023.
chatári, kobielsky, šebová, Čítajte aj Má Markíza zarobené na problém? Jej nový seriál má za sebou zlý začiatok vysielania

„Moja cesta Geralta z Rivie bola naplnená príšerami a dobrodružstvami a bohužiaľ, odložím svoj medailón a svoje meče pre 4. sezónu,“ uviedol Cavill vo vyhlásení. „Namiesto mňa prevezme plášť Bieleho Vlka fantastický pán Liam Hemsworth.

„Ako fanúšik Zaklínača som nekonečne vďačný za príležitosť hrať Geralta z Rivie. Henry Cavill bol neuveriteľný Geralt a som poctený, že mi odovzdáva opraty a umožňuje mi vziať do rúk čepele Bieleho Vlka v ďalšej kapitole jeho dobrodružstva. Henry, som tvojim fanúšikom už roky a inšpirovalo ma, čo si priniesol tejto milovanej postave. Som skutočne nadšený, že vstúpim do sveta Zaklínača," neskrýval nadšenie Liam Hemsworth v oficiálnom vyhlásení.

Mrazik  1 Čítajte aj Neverte ruským rozprávkam, hovorí hlas Nastenky z Mrázika vo videu

Odchod Cavilla nikto nepredpokladal ešte pred nejakým časom. Najmä v prípade takto dôležitej postavy, na ktorej stojí a padá celý seriál je takáto výmena mimoriadne netradičným krokom. Avšak tvorcovia deklarovali snahu nakrútiť až sedem sezón Zaklínača, čiže s príbehom potrebujú pokračovať ďalej.

chatári, švidráňová, miezga, Čítajte aj Markíza a jej nový seriál Chatári: Bolestivo nevtipná vata bez pridanej hodnoty

Odchod z hitu Netflixu je spojený s Cavillovými narastajúcimi filmovými povinnosťami a nebolo možné skĺbiť náročné niekoľkomesačné nakrúcanie Zaklínača s inými projektami. Čo sa stalo? Pred pár dňami totiž Cavill oznámil, že po rokoch je na svete nová dohoda s DC Comics a filmovým štúdiom Warner Bros. Discovery a vracia sa na strieborné plátna ako Superman. Aktuálne sa pripravuje viacero filmov, v ktorých sa Superman objaví, či už pôjde o sólové filmy alebo tímovky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Liam Hemsworth #netflix #Henry Cavill #zaklínač #The Witcher