Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ukáže Netflix smrť princeznej Diany? Tvorcovia Koruna posielajú divákom jasnú odpoveď

Piata séria hitu o Alžbete II. mala premiéru len pred pár dňami a diváci sa pýtajú, či pripravovaná posledná séria ukáže tragickú udalosť, ktorá otriasla svetom.

09.12.2022 06:00
crown, koruna, Foto:
Záber z piatej série Koruny.
debata
crown, koruna, Čítajte aj Nemilosrdný pohľad na kráľovskú rodinu: Koruna bola voči monarchom mimoriadne krutá!

Tvorcovia Koruny sa vždy snažili o hodnoverné a, najmä, neutrálne zobrazenie svojho pohľadu na históriu najslávnejších monarchov sveta. Seriál nikdy nepodsúval názor na udalosti, ale aj škandály, ktorými mi si prechádzala. Dôkazom je aj nedávno sprístupnená piata séria, ktorá ukázala rozbité manželstvo Diany a Charlesa, ich vzájomnú nevraživosť, mentálne strasti Diany, ale aj pohľad na ikonický rozhovor, v ktorom odhalila, čo sa deje za múrmi Buckinghamského paláca.

mama na prenájom, bardy, zabranská, Čítajte aj Markíza potvrdila prvý seriál pre rok 2023: Takto vyzerá náhrada za Oteckov!

Všetky tieto udalosti vrhli negatívny tieň nielen na Alžbetu II., ale aj celú rodinu. Rozmach bulvárnych médií, ktoré denne útočili a burcovali ľud, ale aj zmena myslenia a vnímania monarchie obyčajnými ľuďmi čoraz viac rozpínala priepasť medzi panovníkmi a svojimi poddanými. A kráľovská rodina nevedela, respektíve nechcela pristúpiť na fakt, že svet okolo nich sa výrazne zmenil a nemôžu sa držať stáročných pravidiel, ktoré doteraz platili.

Takto vyzerá piata séria hitu Koruna Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Záber z piatej série Koruny.
perinbaba, Čítajte aj Vianoce na Markíze: Neprídete o neodmysliteľné sviatočné klasiky! Pribudnú viaceré premiéry

Netflix aktuálne pripravuje šiestu a finálovú sériu Koruny. Tá sa dotkne prelomu milénia a zatiaľ neznámym spôsobom má priniesť uspokojivý koniec tejto unikátnej životopisnej ságe.

Zároveň bude obsahovať udalosť, ktorá otriasla celým svetom, ale aj kráľovskou rodinou. A to je tragická smrť Diany. Tvorcovia majú jasno, ako túto udalosť zapracujú do deja. Tí, čo si mysleli, že detailne zmapujú nečakaný skon, sa mýlia.

sám doma, Čítajte aj Vianoce na Jojke: Slunce, seno na Štedrý deň? Áno. A kopec iných sviatočných klasík

" Autonehoda, ktorá zabila princeznú Dianu v roku 1997, nebude zobrazená na obrazovke počas šiestej a poslednej série," uviedol Netflix. „Táto séria nebude zobrazovať nehodu, naopak. Namiesto explicitného zobrazenia tu budú scény pokrývajúce úvod k a následky."

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #The Crown