Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jesenná novinka Markízy došla do cieľa: Prekvapujúce rozhodnutie o budúcnosti

Bude alebo nebude druhá séria Výnimočnej Nikol? Poznáme odpoveď.

20.10.2022 06:00
výnimočná nikol, Foto:
Výnimočná Nikol sa vo štvrtok 20. októbra uzavrie.
debata

Jesenná televízna sezóna je ešte len v polovici, no viaceré televízne projekty sa už blížia do finále. Ako prvá skončí tohtoročná novinka Výnimočná Nikol. Odľahčená kriminálka s komediálnymi prvkami je prvým projektom Evity Twardzik na pozícii kreatívnej producentky a scenáristky. Ďalším bude denný seriál, ktorý Markíza uvedie budúci rok v podvečernom vysielaní.

markíza, logo, Čítajte viac Markíza čoskoro spustí náhradu za Oteckov, takúto slovenskú verziu seriálu by ste nečakali Poslednú, ôsmu epizódu seriálu odvysiela Markíza dnes, vo štvrtok 20. októbra. V záverečnej epizóde Adam s Nikol úspešne vyšetria a uzavrú prípad zavraždenej krasokorčuliarky. Otvorená však zostane dejová linka vzťahu medzi oboma hlavnými postavami. Adam sa neodhodlá povedať Nikol, čo k nej začína cítiť a Nikol sa zatiaľ opäť začne zbližovať so svojím exmanželom.

„So sledovanosťou seriálu Výnimočná Nikol sme spokojní. Ako komediálny kriminálny seriál sa výborne etabloval u divákov a v súčasnosti pracujeme na vývoji jeho druhej série,“ uviedol pre Mediaklik Lukáš Kočišek, PR manažér Markízy.

Seriál je adaptáciou úspešného francúzskeho seriálu HPI – Haut Potentiel Intellectuel, ktorý už má na konte dve série. Vlastnú adaptáciu si nakrútila aj televízia Nova pod názvom Případy mimořádné Marty v hlavnej úlohe s Tatianou Dykovou.

Najvyšší počet divákov získala Výnimočná Nikol pri svojom štarte, keď ich bolo pri obrazovkách 340-tisíc v univerzálnom publiku 12+. Prvá epizóda si pripísala maximum aj v komerčnom publiku 12–54 so sledovanosťou 6,3 % a podielom na trhu 21,1 %.

Tento úspech sa už seriálu v konkurencii Nemocnice nepodarilo zopakovať. Doposiaľ odvysielaných sedem epizód sledovalo v priemere 305-tisíc divákov v univerzálnom publiku, v komerčnom publiku si pripísalo priemerný rating 6,3 % a podiel na trhu 20,7 %.

Od budúceho týždňa budú štvrtkové večery na Markíze patriť novému komediálnemu seriálu Chatári.

chatári, Čítajte viac Markizácky nový seriál už klope na dvere! Vieme, kedy odštartuje a takto bude vyzerať

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #seriál Výnimočná Nikol