Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ďalšie hviezdne hosťovanie v Pánovi profesorovi: Akého príbehu sa dočkajú diváci?

Vysielanie 4. série Pána profesora pokračuje aj v utorok večer na Markíze. Diváci sa môžu tešiť na ďalšie hviezdne hosťovanie.

18.10.2022 10:44
maštalír, pán profesor, Foto:
Nová epizóda Pána profesora už v utorok večer na Markíze.
debata
pán prsteňov, Čítajte aj Seriálový Pán prsteňov si zlizol vlnu kritiky! Vyletela miliarda dolárov hore komínom?

V seriáli Pán profesor sa totiž objaví herec Ján Dobrík. Zahrá si Klaudiinho spolužiaka z vysokej školy Braňa. Ten si to na gymnázium Staromestská namieril kvôli tomu, aby maturantom poskytol cenné rady ohľadom pracovného trhu a ukázal im možnosti ich smerovania po maturite.

Ján Dobrík sa objaví v najnovšej časti Pána... Foto: TV Markíza
ján dobrík, Ján Dobrík sa objaví v najnovšej časti Pána profesora.

V škole však vysvitne, že si začal s jednou zo študentiek zo Samovej triedy – šestnásťročnou Dianou (Emma Trnavská). Jej vzťah s omnoho starším partnerom neschvaľuje takmer nikto. Diana je však ochotná bojovať za svojho partnera so všetkými – kamarátkami, rodičmi aj profesormi. Bude to chcieť od Sama s Klaudiou veľa trpezlivosti, kým dostanú šancu otvoriť Diane oči. Jej dôvera je však krehká a hrozí, že o ňu prídu a Diana sa aj pred nimi uzavrie.

"Spolupráca s Emmou bola rovnaká, ako s inými kolegami aj napriek tomu, že má možno menej hereckých skúsenosti. Vedela texty, chápala situácie, počúvala a spracovala pripomienky réžie,“ hodnotí spoluprácu s Emmou, ktorá v seriáli stvárnila jeho partnerku.

"Postava Diany pre mňa bola celkom zložitá, pretože máme od seba veľmi ďaleko. Či už typom obliekania, správaním sa alebo celkovo rozmýšľaním. Zo začiatku som si nevedela nájsť k nej cestu, ale postupom času som začala chápať jej konanie,“ povedala Emma Trnavská.

Ako to napokon skončí sa diváci dozvedia v utorok o 20:30 na Markíze.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ján Dobrík #TV Markíza #seriál Pán profesor